haspic123 34 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان یه سئوال من می خوام یک برنامه خارجی رو فارسی و شخصی سازی کنم و تو مارکت بزارم برای اینکار تغییر نام پکیج و امضا دیباگ لازمه تغییر پکیج راحت عوض میشه اما چجوری امضا دیباگ براش بزاریم چاکر همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان یه سئوال من می خوام یک برنامه خارجی رو فارسی و شخصی سازی کنم و تو مارکت بزارم برای اینکار تغییر نام پکیج و امضا دیباگ لازمه تغییر پکیج راحت عوض میشه اما چجوری امضا دیباگ براش بزاریم چاکر همه دوستان اگه منظورتون key هستش از منوی tools و گزینه private sign key میتونید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ، دوست عزیز علاوه بر این که قرار دادن برنامه های توسعه دهندگان دیگر به نام خود کار اخلاقی صحیح نیست ، کافه بازار نیز اجازه همچین کاری را به شما نمی دهد. در ضمن امضا دیباگ هم به این علت است که فردی به غیر از توسعه دهنده امکان آپدیت و انتشار برنامه را نداشته باشد. تاپیک به علت حفظ امنیت برنامه های اندرویدی قفل می شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان یه سئوال
من می خوام یک برنامه خارجی رو فارسی و شخصی سازی کنم و تو مارکت بزارم
برای اینکار تغییر نام پکیج و امضا دیباگ لازمه
تغییر پکیج راحت عوض میشه اما چجوری امضا دیباگ براش بزاریم
چاکر همه دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.