majid22012 2 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من 50 تا عکس از m1 تا m49 در دیتابیس دارم میخوام برای هر آیتم لیست ویو یکی از عکس ها مطابق id کنار متن در لیست ویو نشان داده بشه تو انجمنم گشتم همه فقط گفته بودن مولتی پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ واسه فراخوانی عکس از دیتابیس دو روش وجود داره : روش اول از طریق blob روش دوم از طریق اسم عکس که من از روش دوم استفاده میکنم ببین همه ی عکس هایی که تو دیتابیس به کار بردی رو بریز تو پوشه ASSET و از اسم اونا تو دیتابیس استفاده کن یعنی اینجوری عکس رو پیوست کردم اینم کداش Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim list As ListView Dim cur As Cursor Dim sql As SQL End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i=0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i list.Initialize("") list.AddTwoLinesAndBitmap("matn1","matn2",cur.GetString("m")) Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid22012 2 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ واسه فراخوانی عکس از دیتابیس دو روش وجود داره : روش اول از طریق blob روش دوم از طریق اسم عکس که من از روش دوم استفاده میکنم ببین همه ی عکس هایی که تو دیتابیس به کار بردی رو بریز تو پوشه ASSET و از اسم اونا تو دیتابیس استفاده کن یعنی اینجوری عکس رو پیوست کردم Untitled.png اینم کداش Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim list As ListView Dim cur As Cursor Dim sql As SQL End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i=0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i list.Initialize("") list.AddTwoLinesAndBitmap("matn1","matn2",cur.GetString("m")) Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub پوشه asset نداره اصلاً ! پوشه file هست با یه Objects عکسا رو تو فایل ریختم این خطا رو میده java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/Android/data/b4a.example/files/virtual_assets/m1: open failed: ENOENT (No such file or directory) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ دوست من پوشه file همون asset هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid22012 2
با سلام من 50 تا عکس از m1 تا m49 در دیتابیس دارم میخوام برای هر آیتم لیست ویو یکی از عکس ها مطابق id کنار متن در لیست ویو نشان داده بشه تو انجمنم گشتم همه فقط گفته بودن مولتی پنل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.