ssszmath 15 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ با سلاممن ار اس اس این سایت رو دریافت میکنم و با گت المنت میام ار اس اس این سایتو میخونم مشکل اینجاست که وقتی میخوام تگ لینک رو تو اراس اس بخونم نمیخونه یعنی در کد زیر از داخل اراس اس تگ title رو میخونه web.executeJavascript(webview1,"B4A.CallSub('title',true,document.getElementsByTagName('title')["&i&"].innerText)") ولی در کد زیر تگ link رو نمیخونه web.executeJavascript(webview1,"B4A.CallSub('linkweb',true,document.getElementsByTagName('link')["&i3&"].innerText)") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم با کتابخونه xmlsax بشه تایتل و لینک rss رو گرفت این تاپیک سایت مرجع رو ببینید... https://www.b4x.com/android/forum/threads/xml-parsing-with-the-xmlsax-library.6866/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssszmath 15
با سلام
من ار اس اس این سایت رو دریافت میکنم و با گت المنت میام ار اس اس این سایتو میخونم
مشکل اینجاست که وقتی میخوام تگ لینک رو تو اراس اس بخونم نمیخونه
یعنی در کد زیر از داخل اراس اس تگ title رو میخونه
ولی در کد زیر تگ link رو نمیخونه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.