Amir - B 185 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطور Alpha تصویر ایمیج ویو رو میتونیم تغییر بدیم ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطور Alpha تصویر ایمیج ویو رو میتونیم تغییر بدیم ؟ ممنون یادمه ابن مشکلو داشتم , سرچ هم کردم , اخرش با فتوشاپ الفارو کم کردم و بعد ازش استفاده کردمSent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ایمیج ویو که اصلا آلفا نداره شما اگه میخوای عکست رو رنگش رو به شفافیت ببری میتونی روی ایمیج ویو یه پنل بزاری و آلفا پنلت رو روی 100 بزاری اونوقت عکست هم رنگش تغییر میکنه البته مات میشه نه شیشه ای واسه شیشه ای کردن باید از فتوشاپ استفاده کنی فکر نکنم راه دیگه ای باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ یادمه ابن مشکلو داشتم , سرچ هم کردم , اخرش با فتوشاپ الفارو کم کردم و بعد ازش استفاده کردم Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk اخه به عکس خاصی مربوط نمیشه . عکس رو از کاربر دریافت میکنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ میتونید واسه تغییر آلفا از کتابخونه BetterImageView استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/betterimageview.34952/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون دوستان کسی این کتابخونه رو داره؟ ممکنه آپلود کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون دوستان کسی این کتابخونه رو داره؟ ممکنه آپلود کنید؟ فکر نمیکنم کسی داشته باشه کتابخونه رو اگه اشتراک ویژه انجمنو خریداری کردید میتونید در بخش VIP درخواست بدید تا واستون قرار بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
چطور Alpha تصویر ایمیج ویو رو میتونیم تغییر بدیم ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.