Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام دوستان چطوری می شه یک برنامه مثلا با پکیج نیم ( com.test.android ) رو پاک کرد. یا مثلا برنامه بازار. می خوام یک دکمه در برنامه وجود داشته باشه و کاربر با کلیک روی اون به صفحه حذف برنامه مورد نظر من هدایت بشه. جستجو کردم اما پیدا نشد. متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ یه کتابخونه داره که اسمشو یادم نیست تاشب براتون قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ Dim i As Intent i.Initialize("android.intent.action.DELETE", "package:"&"com.test.android") StartActivity(I) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
با سلام
دوستان چطوری می شه یک برنامه مثلا با پکیج نیم ( com.test.android ) رو پاک کرد. یا مثلا برنامه بازار.
می خوام یک دکمه در برنامه وجود داشته باشه و کاربر با کلیک روی اون به صفحه حذف برنامه مورد نظر من هدایت بشه.
جستجو کردم اما پیدا نشد.
متشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.