pourya-man 33 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ سلام بنده با هر تلاشی که هرکردم به نتیجه نرسیدم ، بخش خرید درون برنامه ای موقع کلیک روی گزینه خرید میزنه محصول وجود ندارد چه کنم ؟ مشکل محصول وجود ندارد از چی میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ کد هاتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim bazar As BillingManager3 Dim key As String="MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBrwDB/XWgmsmwHDkBGES7mpdXlTof8RHJeHmMftNADarzrf+u5vxUqY6EfMXtf847YGnj12SCDVk/EgSXyzFHom/jWz46BBQ09jxFLj6NAufZ3UfuFPT8Ygn6oWjxn+lZ5dCfdw1joZg3nlxhk6YU7mK6hR1qoC+uRZ1mISenO1B5a0t2ab3Sgp4I2PEWxxNPsIU2twAUP+zB7E0fYpCC9ROS1sf7VnsExUE1QuJEJmUCAwEAAQ==" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("nike") Work.Theme(Activity) bazar.Initialize("iab",key) bazar.DebugLogging=True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click bazar.RequestPayment("holy_quranplus","inapp","پرداخت انجام شد!!!") End Sub Sub iab_purchasecompleted (success As Boolean , product As Purchase) If success=True Then Dim adad As Int=Rnd(0,1000) Dim s As String=adad File.WriteString(File.DirInternalCache,"code.k",s) File.WriteString(File.DirInternalCache,"bad.k",adad) Msgbox("با موفقیت انجام شد","موفق") Else ToastMessageShow("خرید انجام نشد",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ البته شناسه برنامه phoneplusquran هست که درست کردم باز نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ البته شناسه برنامه phoneplusquran هست که درست کردم باز نشد پکیج نیم برنامتون با پکیج نیم توی برنامه ای که تو بازار آپلود کردید یکی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اره مشکل از اون بود حل شد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pourya-man 33
سلام
بنده با هر تلاشی که هرکردم به نتیجه نرسیدم ،
بخش خرید درون برنامه ای موقع کلیک روی گزینه خرید میزنه محصول وجود ندارد
چه کنم ؟ مشکل محصول وجود ندارد از چی میشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.