ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام عرض ادب خدمت دوستان من میخواستم برای لایوت زیر اسکریپت نویسی کنم اگه میشه یه راهنمایی کنید اینم لینک دانلود فایل با پسوند .bal لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستم کل صفحه رو ما 100%y(عمودی)100%x(افقی) در نظر میگیریم! بعد میام مثلا برای imageview1 میگیم imageview1.setleftandright(3%x,16%x) imageview1.settopandbottom(2%y,12%y) فک کنم دیگه فهمیده باشی تو خط اول گفتیم از چپ 3 سانت و کلا عرضش بشه 16 سانت تو خط دوم گفتیم از بالا 2 سانت و کلا بشه12 سانت پسندیدم فراموش نشه اگه بازم کمک خواستی بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستم کل صفحه رو ما 100%y(عمودی)100%x(افقی) در نظر میگیریم! بعد میام مثلا برای imageview1 میگیم imageview1.setleftandright(3%x,16%x) imageview1.settopandbottom(2%y,12%y) فک کنم دیگه فهمیده باشی تو خط اول گفتیم از چپ 3 سانت و کلا عرضش بشه 16 سانت تو خط دوم گفتیم از بالا 2 سانت و کلا بشه12 سانت پسندیدم فراموش نشه اگه بازم کمک خواستی بگو داداش من برای لیبل چیکار کنم . لیبل و ایمیج ویو داخل یه پنلن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستم کل صفحه رو ما 100%y(عمودی)100%x(افقی) در نظر میگیریم! بعد میام مثلا برای imageview1 میگیم imageview1.setleftandright(3%x,16%x) imageview1.settopandbottom(2%y,12%y) فک کنم دیگه فهمیده باشی تو خط اول گفتیم از چپ 3 سانت و کلا عرضش بشه 16 سانت تو خط دوم گفتیم از بالا 2 سانت و کلا بشه12 سانت پسندیدم فراموش نشه اگه بازم کمک خواستی بگو بعد من میخواستم تو هر گوشی اون شکل بمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ وقت بخیر اگه اینجوری بخواین بنویسین خیلی گیج کننده و سخت میشه کار تعداد کدها زیاد و حدود +200 میشه بنظرم با ماتریس انجام بدین,آموزشش رو جناب آرتا بطور رایگان گزاشتن تو انجمن http://answercenter.ir/topic/7809-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سرچ کنین مولتی پنل سورس زیاد هس ک با حلقه درست شده اموزش جناب ارتا رو هم ببینین ولی اگه مبتدی باشین ی سری جاهاش هنگ میکنین. سورسای ساده تر هم هس با 7-8 خط کد همون مولتی پنل بزنین حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سلام عرض ادب خدمت دوستان من میخواستم برای لایوت زیر اسکریپت نویسی کنم اگه میشه یه راهنمایی کنید اینم لینک دانلود فایل با پسوند .bal بفرمایید : #Region Project Attributes #ApplicationLabel: layout #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: True #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim panel1 As Panel Dim imageview1 As ImageView Dim label1 As Label Dim x As Int = Activity.Width Dim y As Int = Activity.Height End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) For i = 0 To 3 For j = 0 To 2 Dim endname As Int = i+(j*4) + 1 panel1.Initialize("panel" & endname) imageview1.Initialize("imageview" & endname) label1.Initialize("label" & endname) Activity.AddView(panel1,x/20 + i*(x/5+ x/30), y/20 + j*(y/4 + y/30),x/5, y/4) panel1.Color = Colors.Yellow panel1.AddView(imageview1,x/40,y/40,panel1.Width-x/20,panel1.Height/1.8) imageview1.Color = Colors.red 'You Can Add A Bitmap Here panel1.AddView(label1,x/40,y/5,panel1.Width-x/20,panel1.Height/4-y/40) label1.Color = Colors.White label1.Text = "label" & endname Next Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub بهترین برنامه ها رو باهاش بنویسی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ABOLFAZLLOTFI 15
سلام عرض ادب خدمت دوستان من میخواستم برای لایوت زیر اسکریپت نویسی کنم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
اینم لینک دانلود فایل با پسوند .bal
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.