chown 11 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سلام چطور میشه سرعت لود شدن صفحه وب در webview رو بالا برد برنامه هایی که مینویسم سرعت لودشون خیلی پایینه نسبت به برنامه هایی که دیگران می نویسن صفحات وبم رو با PHP و Jquery مینویسم و با این دستور لودشون میکنم webview1.loadUrl("webAddress") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سلام یه برنامه مثال بزنید که سرعتش بالا هست؟ احتمال میدم از صفحات اچ تی ام ال داخلی استفاده کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ دوست من شما میخایین صفحه وب رو اجرا کنید؟؟؟؟؟ یا افلاین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
chown 11 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ صفحه وب میخوام اجرا کنم مثل برنامه دیوار یا بازار یا ویـسـبـوک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
chown 11
سلام
چطور میشه سرعت لود شدن صفحه وب در webview رو بالا برد
برنامه هایی که مینویسم سرعت لودشون خیلی پایینه نسبت به برنامه هایی که دیگران می نویسن
صفحات وبم رو با PHP و Jquery مینویسم
و با این دستور لودشون میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.