dostmobile 329 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ درود وقت بخیر دوستان میخوام یه برنامه درست کنم مثل پیامک اما انلاینه و نیاز به دسته بندی داره مثل سرگرمی کاربردی و ... ومیخوام تو بیسیک اجراش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ساخت جدول و نمایش محتویات تو بیسیکو بلدم اما چون دسته بندی میخوام داشته باشه نمیدونم چجور باید طراحی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام یه فیلد به اسم دسته بندی درست کن بعد اسم لیست ها رو توی فیلد با سرچ آپ کن این کد رو توی هر تب ازدسته بندی بکار ببری حل میشه ("%' "cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name WHERE name LIKE '%"&sargarmi ("%' "cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name WHERE name LIKE '%"&karbordi لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
درود وقت بخیر دوستان
میخوام یه برنامه درست کنم مثل پیامک اما انلاینه و نیاز به دسته بندی داره مثل سرگرمی کاربردی و ...
ومیخوام تو بیسیک اجراش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
ساخت جدول و نمایش محتویات تو بیسیکو بلدم اما چون دسته بندی میخوام داشته باشه نمیدونم چجور باید طراحی کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.