bidgol 83 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ در استفاده از appcompat با اینکه دارم در اکتیویتی های مختلف از یک لایوت یکسان که توش فقط lightToolbar و پنل داره استفاده می کنم توی یکی از اکتیویتی ها رنگ استاتوس بار تغییر نمی کنه ولی در اکتیوتی های دیگر همان رنگ colorPrimaryDark می شه؟ چرا به نظرتون؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ در استفاده از appcompat با اینکه دارم در اکتیویتی های مختلف از یک لایوت یکسان که توش فقط lightToolbar و پنل داره استفاده می کنم توی یکی از اکتیویتی ها رنگ استاتوس بار تغییر نمی کنه ولی در اکتیوتی های دیگر همان رنگ colorPrimaryDark می شه؟ چرا به نظرتون؟ ممنون دوستان کسی تا حالا با همچین مشکلی برنخورده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
در استفاده از appcompat با اینکه دارم در اکتیویتی های مختلف از یک لایوت یکسان که توش فقط lightToolbar و پنل داره استفاده می کنم توی یکی از اکتیویتی ها رنگ استاتوس بار تغییر نمی کنه ولی در اکتیوتی های دیگر همان رنگ colorPrimaryDark می شه؟
چرا به نظرتون؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.