reza10wert 5 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من یک imageView دارم که عکس رو توش نمایش میدم حالا میخوام با زدن یک دکمه ، گزینه های اشتراک گذاری ( مثلا به واتس آپ ... ) بیاد چطور میتونم این کار رو بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ بهتره قبل از اینکه سوالتونو بپرسین یه جستوجو کنید! ولی به حر حال اینم تاپیک رو یه نگاه بندازید http://answercenter.ir/topic/10859-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ از کتابخونه اریالیب استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza10wert 5
سلام
من یک imageView دارم که عکس رو توش نمایش میدم
حالا میخوام با زدن یک دکمه ، گزینه های اشتراک گذاری ( مثلا به واتس آپ ... ) بیاد
چطور میتونم این کار رو بکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.