shahab.msb 326 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من در گوشی خودم وقتی سورس نوتیفیکشن رو اجرا میکنم مثلا سورس تقوبم که توی انجمن گذاشتم رواجرا کنم بعد اینکه برنامه بسته بشه نوتیفیکیشن هم ازبین میره.چطور یه نوتیفیکشن ایجاد کنم که ازبین نره مثل برنامه بادصبا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من در گوشی خودم وقتی سورس نوتیفیکشن رو اجرا میکنم مثلا سورس تقوبم که توی انجمن گذاشتم رواجرا کنم بعد اینکه برنامه بسته بشه نوتیفیکیشن هم ازبین میره.چطور یه نوتیفیکشن ایجاد کنم که ازبین نره مثل برنامه بادصبا؟ فکر کنم بازار ایراد بگیره ازت ( مگر اینکه دلیل خوبی داشته باشی) کد مورد نظر Sub Process_Globals Dim Notification As Notification End Sub Sub Service_Create If Notification.IsInitialized = False Then Notification.Initialize Notification.Icon = "icon" Notification.SetInfo("متن2", "متن1", Main) Notification.Sound = False Notification.Vibrate = False End If End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Service.StartForeground(1, Notification) End Sub Sub Service_Destroy Service.StopForeground(1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان من در گوشی خودم وقتی سورس نوتیفیکشن رو اجرا میکنم مثلا سورس تقوبم که توی انجمن گذاشتم رواجرا کنم بعد اینکه برنامه بسته بشه نوتیفیکیشن هم ازبین میره.چطور یه نوتیفیکشن ایجاد کنم که ازبین نره مثل برنامه بادصبا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.