amir1999 81 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من با استفاده از دیزاینر یک پنل میسازم و میخوام وقتی وارد اکتیویتی میشیم حذف شده باشه پس در activity create اینو وارد میکنم Panel.removeview تا اینجا همه چیز درسته حالا یه باتن کلیک تعریف میکنم میخوام وقتی باتن کلیک شد پنل دوباره سر جای قبلیش ایجاد بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahell2 22 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ از خاصیت enable و همچنین vesble پنل استفاده کن توی اکتیویتی کریت بگو vesble =false اگه هم لازم شد enable=false در رویداد کلیک باتن تعریف بکن که پنل رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من با استفاده از دیزاینر یک پنل میسازم و میخوام وقتی وارد اکتیویتی میشیم حذف شده باشه پس در activity create اینو وارد میکنم Panel.removeview تا اینجا همه چیز درسته حالا یه باتن کلیک تعریف میکنم میخوام وقتی باتن کلیک شد پنل دوباره سر جای قبلیش ایجاد بشه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) StartActivity(virayeshact) Panel1.Visible=False End Sub Sub Button1_Click Panel1.Visible=True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir1999 81
سلام دوستان
من با استفاده از دیزاینر یک پنل میسازم و میخوام وقتی وارد اکتیویتی میشیم حذف شده باشه
پس در activity create اینو وارد میکنم
Panel.removeview
تا اینجا همه چیز درسته
حالا یه باتن کلیک تعریف میکنم
میخوام وقتی باتن کلیک شد پنل دوباره سر جای قبلیش ایجاد بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.