rezakakaei 15 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید هر شبیه سازی که میخوام ران کنم این ارور میده که عکسش گزاشتم شبیه ساز داخل اندروید هم دقیقا این مشکل دارم باید چی کار کنم ؟ مستقیم در قسمت avd هم میخوام استارت کنم بازم این ارور میاد دقیقا این ارور چیه چی کارش باید کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ درود تنظیمات رو کاملا درست انجام دادید ؟ از خود avd در بیسیک هم همین خطا رو میده ؟ sdk manager خودتون رو باز کنید و یک عکس ازش برامون بزارید ببنیم درست نصب شده یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezakakaei 15 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ درود تنظیمات رو کاملا درست انجام دادید ؟ از خود avd در بیسیک هم همین خطا رو میده ؟ sdk manager خودتون رو باز کنید و یک عکس ازش برامون بزارید ببنیم درست نصب شده یا نه سلام اندروید استادیو هستش بیسیک نیست SDK کامله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezakakaei 15
سلام و خسته نباشید هر شبیه سازی که میخوام ران کنم این ارور میده که عکسش گزاشتم
شبیه ساز داخل اندروید هم دقیقا این مشکل دارم باید چی کار کنم ؟
مستقیم در قسمت avd هم میخوام استارت کنم بازم این ارور میاد
دقیقا این ارور چیه چی کارش باید کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.