newbasic4 10 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشد خدمت اساتید محترم من یه کدی میخوام که با کلیک روی یک باتن یا لیبل یک فایل زیپی که تو برنامه هستش رو تو حافظه گوشی یا کارت حافظه گوشی کپی کنه خیلی لازمش دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ درود کپی کنید یا Extract کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ کپی که سادس اما اکسترکت مشکله چون انگار میخوای یه zip reader بسازی و باید از دستورات پایه استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
newbasic4 10 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ درود هر دو فرقی نداره هم کپی هم اکسترک فرقی نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
newbasic4 10 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ پس میخوام با زدن روی لیبل یا باتن فایل زیپی از برنامه به گوشی کپی بشه راهنمایی کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ از دستور File.Copy استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
newbasic4 10 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ میشه یک سورس از این کد بزارید که با زدن لیبل یک فایل به گوشی کپی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ توی انجمن بگرد هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ File.Copy(File.DirAssets,"filename",File.DirRootExternal,"filename") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ یک مدل دیگش به این شکله: Dim Ins As InputStream Dim out As OutputStream Ins = File.OpenInput(File.DirAssets,"Filename") out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Filename",False) File.Copy2(Ins,out) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
newbasic4 10
با سلام و خسته نباشد خدمت اساتید محترم
من یه کدی میخوام که با کلیک روی یک باتن یا لیبل یک فایل زیپی که تو برنامه هستش رو تو حافظه گوشی یا کارت حافظه گوشی کپی کنه خیلی لازمش دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.