solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سلام رفقا میخوام اطلاعات یه فیلد از بانکم با هم جمع بشن و نتیجه رو دریافت کنم یعنی ببینید من یه سری قیمت دارم تو فیلد به اصطلاح price که با مولتی پنل نمایش داده میشن میخوام اینها رو با هم جمع کنم نتیجه رو نشون بدم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سلام رفقا میخوام اطلاعات یه فیلد از بانکم با هم جمع بشن و نتیجه رو دریافت کنم یعنی ببینید من یه سری قیمت دارم تو فیلد به اصطلاح price که با مولتی پنل نمایش داده میشن میخوام اینها رو با هم جمع کنم نتیجه رو نشون بدم ممنون میشم راهنمایی کنید dim a1 as int=3 dim a2 as int=5 dim a3 as int=a1+a2 شما a1 و a2 را برابر با فیلد دیتابیستون بگیرین اگر واضحتر جواب میخای. واضحتر بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ فیللد من حلقه for میاد اضافه میشه چطور از تو حلقه هر فیلد رو جدا بگیرم و نگه دارم تا نهایتا با هم جمعشون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ فکر کنم باید از تگ و سندر استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ فیللد من حلقه for میاد اضافه میشه چطور از تو حلقه هر فیلد رو جدا بگیرم و نگه دارم تا نهایتا با هم جمعشون کنم cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM main") Dim adad As int For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i adad = cur.getstring("myfild") dim hasel as int hasel=hasel+adad next شما منظورته که توی یکی از ستونهاتون عدداش با هم جمع بشه؟ فکر کنم کد بالا باشه(اگر اشتباه نکرده باشم) البته کد بالا ربطی به استفاده مولتی پنل نیست. اگر فیلد دیتابیس رو توی مولتی پنل استفاده کردی و میخای از اونجا جمع کنی. دیگه باید از تگ و سندر استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM main") Dim adad As int For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i adad = cur.getstring("myfild") dim hasel as int hasel=hasel+adad next شما منظورته که توی یکی از ستونهاتون عدداش با هم جمع بشه؟ فکر کنم کد بالا باشه(اگر اشتباه نکرده باشم) البته کد بالا ربطی به استفاده مولتی پنل نیست. اگر فیلد دیتابیس رو توی مولتی پنل استفاده کردی و میخای از اونجا جمع کنی. دیگه باید از تگ و سندر استفاده کنی ببینید این میاد هر بار مقدار همون فیلد رو نشون میده جمع نمیکنه که مقدار نهایی رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ ببینید این میاد هر بار مقدار همون فیلد رو نشون میده جمع نمیکنه که مقدار نهایی رو نشون بده فکر کنم بعد next دیگه حاصل نهایی میده. یعنی بعد next از hasel استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سلام شما میتونید با این کوئری مقدارهای یه فیلد از دیتابیس رو جمع کنید... SELECT sum (field) FROM tbl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ فکر کنم بعد next دیگه حاصل نهایی میده. یعنی بعد next از hasel استفاده کن نه زدم مقدار اخر رو فقط نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سلام شما میتونید با این کوئری مقدارهای یه فیلد از دیتابیس رو جمع کنید... SELECT sum (field) FROM tbl یعنی دقیقا باید چطور استفاده کنم الان فیلد price من مقداری که میخوام جمع بشن با هم اینو بنویسم بعد مقدارش رو چجوری استخراج کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ به کد زیر دقت کنید این کد میاد تمام مقادیر فیلد price رو با هم جمع میکنه و بعد میریزه داخل total و با استفاده از حلقه میتونید مقدار نهایی رو نمایش بدید. Cursor = Sql.ExecQuery("SELECT sum(price) AS total FROM tbl") Dim total As Int For i = 0 To Cursor.RowCount - 1 total = Cursor.GetInt("total") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ Dim Cursor As Cursor Dim sql As SQL sql.Initialize(File.DirInternal,"sabad.db",False) Cursor = sql.ExecQuery("SELECT sum(price) AS total FROM sabad") Dim total As Int For i = 0 To Cursor.RowCount - 1 Msgbox(Cursor.GetInt("sabad"),"") Next الان ببینید میرسه به msgbox اخطار میده چرا ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ چون به کوئری گفتیم مقدار نهایی رو داخل total بریز باید به این صورت ویرایش کنید... Dim Cursor As Cursor Dim sql As SQL sql.Initialize(File.DirInternal,"sabad.db",False) Cursor = sql.ExecQuery("SELECT sum(price) AS total FROM sabad") Dim total As Int For i = 0 To Cursor.RowCount - 1 total = Cursor.GetInt("total") Msgbox(total,"") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ چون به کوئری گفتیم مقدار نهایی رو داخل total بریز باید به این صورت ویرایش کنید... Dim Cursor As Cursor Dim sql As SQL sql.Initialize(File.DirInternal,"sabad.db",False) Cursor = sql.ExecQuery("SELECT sum(price) AS total FROM sabad") Dim total As Int For i = 0 To Cursor.RowCount - 1 total = Cursor.GetInt("total") Msgbox(total,"") Next خیلی ممنون که جواب میدین ولی بازم ارور داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ به این صورت تست کنید... If File.Exists(File.DirInternal,"sabad.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sabad.db",File.DirInternal,"sabad.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"sabad.db",True) End If cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT sum(price) AS total FROM sabad") For i = 0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position = i Msgbox(Cursor.GetInt("total"),"") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ به این صورت تست کنید... If File.Exists(File.DirInternal,"sabad.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sabad.db",File.DirInternal,"sabad.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"sabad.db",True) End If cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT sum(price) AS total FROM sabad") For i = 0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position = i Msgbox(Cursor.GetInt("total"),"") Next دم شما گرم خیلی هم اقایی درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام رفقا میخوام اطلاعات یه فیلد از بانکم با هم جمع بشن و نتیجه رو دریافت کنم
یعنی ببینید من یه سری قیمت دارم تو فیلد به اصطلاح price که با مولتی پنل نمایش داده میشن میخوام اینها رو با هم جمع کنم نتیجه رو نشون بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.