mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من می خوام کسی که روی مسیج باگس زد فقط بتونه دکمه بله یا خیر رو بزنه می خوام هیچ کار دیگه ای نتونه در نرم افزار بکنه مثلا وقتی روی دکمه دیگر زد هنگامی که مسیج باگس باز هست هیچ عکس العملی نشان نده چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ تو رويداد کلیک که پوزيشن مثبت و منفی داره ،برگردوندن به همون مسیج باکس یعنی یه عبارتی که کلیک یا تیک خوردنش به همون مسیج باکس برگرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ خودت مسیج باکس درست کن.دوتا panel و دوتا باتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من می خوام کسی که روی مسیج باگس زد فقط بتونه دکمه بله یا خیر رو بزنه می خوام هیچ کار دیگه ای نتونه در نرم افزار بکنه مثلا وقتی روی دکمه دیگر زد هنگامی که مسیج باگس باز هست هیچ عکس العملی نشان نده چی کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.