Amir - B 185 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخواستم بیسیک 4 اندروید رو در ویندوز 10 نصب کنم ، پس از نصب و موقع ران گرفتن با مشکل زیر روبرو شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سلام یه بار حذف و نصبش کن شاید درست شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سلام این ارور مربوط به مانیفست هست دوست عزیز. که احتمالا آیکون رو پیدا نمی کنه. شما با همه ی سورس ها مشکل دارید؟ یه پروژه جدید ایجاد کنید و روی اون تست کنید. اصلا به ویندوز ربطی ندارم. خودم روی ویندوز 10 باهاش کار کردم. مشکلی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ بیسیک خودتون رو کاملا حذف کنید و در مسیر جدیدی نصب کنید قبل از نصب مجدد به مسیر C:\Users\izadi\AppData\Roaming برید و پوشه anywhere software رو هم حذف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
من میخواستم بیسیک 4 اندروید رو در ویندوز 10 نصب کنم ،
پس از نصب و موقع ران گرفتن با مشکل زیر روبرو شدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.