dr.mohammad 68 ارسال شده در 10 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2016 سلام من برای اپدیت دیتا بیس از کد زیر استفاده کردم ولی کرا نمی کنه لطفا چک کنید sql.ExecNonQuery("Update * bashgah (id,noe,esm,gh,ghf) VALUES ('"&cur.GetInt("id")&"','"&d&"','"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"')") ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 10 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2016 اولا سعی کنید کلمات کلیدی مثل UPDATE و SELECT و ... رو با حرف بزرگ بنویسید ثانیا آپدیت مال موقعیه که بخواین مقدار یک فیلد رو عوض کنید اینجوری که مشخصه شما میخواین رکورد وارد دیتابیس کنید که باید از دستور INSERT INTO استفاده کنید مثلا واسه مثال شما sql.ExecNonQuery("INSERT INTO bashgah (id,noe,esm,gh,ghf) VALUES ('"&cur.GetInt("id")&"','"&d&"','"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"')"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 نه من می خوام اپدیت کنم یه سه سری اطلاعات دارم می خوام عوضش کنم چه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 به این شکل استفاده کنید sql.ExecNonQuery("UPDATE bashgah SET noe='"&d&"',esm='"&EditText1.Text&"',gh='"&EditText2.Text&"',ghf='"&EditText3.Text&"'WHERE id="&cur.GetInt("id")) با این دستور اطلاعات ستون(" cur.GetInt("id آپدیت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.mohammad 68
سلام من برای اپدیت دیتا بیس از کد زیر استفاده کردم ولی کرا نمی کنه لطفا چک کنید
sql.ExecNonQuery("Update * bashgah (id,noe,esm,gh,ghf) VALUES ('"&cur.GetInt("id")&"','"&d&"','"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"')")ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.