dr.mohammad 68 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من برای اپدیت دیتا بیس از کد زیر استفاده کردم ولی کرا نمی کنه لطفا چک کنید sql.ExecNonQuery("Update * bashgah (id,noe,esm,gh,ghf) VALUES ('"&cur.GetInt("id")&"','"&d&"','"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"')") ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اولا سعی کنید کلمات کلیدی مثل UPDATE و SELECT و ... رو با حرف بزرگ بنویسید ثانیا آپدیت مال موقعیه که بخواین مقدار یک فیلد رو عوض کنید اینجوری که مشخصه شما میخواین رکورد وارد دیتابیس کنید که باید از دستور INSERT INTO استفاده کنید مثلا واسه مثال شما sql.ExecNonQuery("INSERT INTO bashgah (id,noe,esm,gh,ghf) VALUES ('"&cur.GetInt("id")&"','"&d&"','"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"')"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ نه من می خوام اپدیت کنم یه سه سری اطلاعات دارم می خوام عوضش کنم چه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ به این شکل استفاده کنید sql.ExecNonQuery("UPDATE bashgah SET noe='"&d&"',esm='"&EditText1.Text&"',gh='"&EditText2.Text&"',ghf='"&EditText3.Text&"'WHERE id="&cur.GetInt("id")) با این دستور اطلاعات ستون(" cur.GetInt("id آپدیت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.mohammad 68
سلام من برای اپدیت دیتا بیس از کد زیر استفاده کردم ولی کرا نمی کنه لطفا چک کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.