alihack 52 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان ببخشید عنوان یکم بچه گانه شد یه تیبل دارم که 140 صفحست و تو هر صفحه 1000 تا ایتم یعنی کلا 140000 تا الان میخوام یه فیلد بهشون اضافه کنم که مقدار همشون 0 باشه الان میشه با یه راه ساده به اون فیلد مقدار داد یا باید تک تکی برم تو صفحه ها و مقدارشون رو صفر بدم و فاتحهمون بخونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ نیازی به خودکشی نیست عزیز یه فیلد اضافه کن مقدار دیفالتشو بده صفر با navicat خیلی ساده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ دادم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alihack 52
سلام دوستان
ببخشید عنوان یکم بچه گانه شد
یه تیبل دارم که 140 صفحست و تو هر صفحه 1000 تا ایتم یعنی کلا 140000 تا الان میخوام یه فیلد بهشون اضافه کنم که مقدار همشون 0 باشه الان میشه با یه راه ساده به اون فیلد مقدار داد یا باید تک تکی برم تو صفحه ها و مقدارشون رو صفر بدم و فاتحهمون بخونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.