milad19 113 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ باسلام ببخشید دوستان چطور میشه با if گفت که اگر متن لیبل و ادیت تکست برابر بود فلان عمل را انجام بده من که هر کدی رو امتحان میکنم میگه اشتباهه!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام/چطور میشه در جستجوی در دیتابیس وقتی متن کاملا یافته میشه رنگ کلمه جستجو شده در edit text در متن یافته شده مشخص شود....مثلا به رنگ قرمز در بیاییدبطور مثال وقتی کلمه سلام را جستجو میکنیم در متن یافته شده واژه سلام مشخص شود و به رنگ قرمز در بیاد... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند از کتابخانه RichString استفاده کن. دانلود RichString v1.5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ درود ساده است که If Label1.Text = EditText1.Text Then ' Kare Morede Nazar End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ درودساده است که If Label1.Text = EditText1.Text Then ' Kare Morede Nazar End If تشکر آقا مهدی یه کلمه رو اضافی مینوشتم متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghashghaei 13 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام/چطور میشه در جستجوی در دیتابیس وقتی متن کاملا یافته میشه رنگ کلمه جستجو شده در edit text در متن یافته شده مشخص شود....مثلا به رنگ قرمز در بیایید بطور مثال وقتی کلمه سلام را جستجو میکنیم در متن یافته شده واژه سلام مشخص شود و به رنگ قرمز در بیاد... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام
ببخشید دوستان چطور میشه با if گفت که اگر متن لیبل و ادیت تکست برابر بود فلان عمل را انجام بده من که هر کدی رو امتحان میکنم میگه اشتباهه!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.