mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من می خوام نرم افزار رو بزارم تو بازار برای فروش کسی که خرید میتونه بفرسه برای بقیه اما من میخوام نتونه این کار رو بکنه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ پرداخت درون برنامه ای بهترین راهه البته اگه رو امنیتش کار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ من هیچی ازش بلد نیستم میشه توضیح دهید اما نمی خوام درون برنامه ای باشه می خوام در بازار بخرن نه نرم افزار اخه نرم افزارم زیاد بالا نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ بفرما این پرداخت درون برنامه ای http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=4 شما میتونین برای اکثر برنامه ها اونو پیاده کنید فعلا تو بازار راه دیگه ای مطمئن تر از این نیست مارکتهای دیگه مثل مایکت این امکان واسه برنامه های پولی هم هست یعنی اول میاد چک میکنه ببینه برنامه از مایکت خریداری شده یا نه بعد اجازه استفاده میده ولی تو بازار متاسفانه علی رغم این همه ادعا و کلاس گذاشتن واسه توسعه دهنده های مظلوم این امکان فراهم نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من می خوام نرم افزار رو بزارم تو بازار برای فروش کسی که خرید میتونه بفرسه برای بقیه اما من میخوام نتونه این کار رو بکنه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.