RezaAli 106 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه برنامه درست کردم حجمش خیلی بالا هست اسم برنامه : قرآن کاملا صوتی حجم : 386 مگابایت راهی وجود نداره تا حجمش رو کم کنم؟؟؟ برای مثال تکه کدی یا ..... دوستان لطفا یه سورس نمونه میدید؟؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,573 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ شما با نرم افزار winrar بیاید همه فایلهای صوتیتون رو تو یه فایل زیپ به نام مثلا sound.zip میریزین میتونین تو اینترنت سرچ کنید که حجمشو به کمترین حد ممکن برسونید بعد اونو تو برنامه میزارین یعنی تو قسمت asset حالا کتابخونه AbZipUnZip رو تیک بزنید و به صورت زیر عمل کنید Dim zip As ABZipUnzip File.Copy(File.DirAssets,"sound.zip",File.DirDefaultExternal,"sound.zip") zip.ABUnzip(File.DirDefaultExternal&"/sound.zip",File.DirDefaultExternal) ToastMessageShow("فایل اکسترکت شد",False) File.Delete(File.DirDefaultExternal,"sound.zip") ما اومدیم اول فایلمون رو تو حافظه کپی کردیم بعد اکسترکتش کردیم بعد فایل زیپ رو حذف کردیم شما میتونید یه پوشه جداگونه درست کنید تو حافظه داخلی یا خارجی و اونجا کپی کنید AbZipUnZip.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
theapps 26 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام اینجور که معلومه شما فایل های صوتی رو هم در این برنامه قرار دادین . سعی کنید اون ها رو در یک جا آپاود کنید و اگر کاربر خواست خودش فایل های صوتی رو دانلود کنه . راه های دیگ هم هست ولی تاثیر خیلی زیادی نمیتونه بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ چه خبره 386مگ ؟!! فایل های صوتی رو دانلودی بزار تا حجم برنامه کم بشه نه اینکه خود mp3 رو ضمیمه خود برنامه کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,573 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ شما اگه از فایل صوتی استفاده میکنید بهتره همه رو تو یه فایل زیپ تا جایی که ممکنه فشرده کنید بعد با کتابخونه هایی که توی خود بیسیک هست اون رو اکسترکت کنید حجم برنامه رو فایلهای مالتی مدیا مثل عکس آهنگ فیلم و اینجور چیزا تشکیل میده نه تعداد کلسها و کلا کدنویسیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ شما اگه از فایل صوتی استفاده میکنید بهتره همه رو تو یه فایل زیپ تا جایی که ممکنه فشرده کنید بعد با کتابخونه هایی که توی خود بیسیک هست اون رو اکسترکت کنید حجم برنامه رو فایلهای مالتی مدیا مثل عکس آهنگ فیلم و اینجور چیزا تشکیل میده نه تعداد کلسها و کلا کدنویسیتون ممنون از راهنماییتون اگه میشه یه سورس قرار میدین؟؟ چون من تازه واردم و از این اصطلاحاتی که شما به کار بردین زیاد متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام یه مورد دیگه هم تاثیر داره. شما با نرم افزار های کم کردن حجم فایل صوتی هم حجم فایل های خودتون رو کم کنید بعد از روش آقای شاهپیری استفاده کنید. موفق و پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RezaAli 106
سلام دوستان
من یه برنامه درست کردم حجمش خیلی بالا هست
اسم برنامه : قرآن کاملا صوتی
حجم : 386 مگابایت
راهی وجود نداره تا حجمش رو کم کنم؟؟؟
برای مثال تکه کدی یا .....
دوستان لطفا یه سورس نمونه میدید؟؟؟؟؟
کمکم کنید لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.