amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان طاعات و عباداتتون مورد قبول درگاه حق من یه دیتابیس دارم که اطلاعات کل بیمارستان های کشور توش هست حالا میخوام اسم این بیمارستان ها رو که توی گوگل مپ هست پیداکنم تا با استفاده از اون بتونم روی نقشه جاشو به کاربر نشون بدم یک راه اینه که خودم دونه دونه بشینم سرچ کنم و اسم 1200 تا بیمارستان تو کل کشور رو پیدا کنم که خب زیاد منطقی نیست میخواستم بدونم راهی هست که این اطلاعات رو از خود گوگل گرفت یه مثال میزنم که متوجه بشید بیمارستان ایت الله کاشانی توی گوگل مپ به صورت ayatollah kashani Medicial Center ذخیره شده امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان طاعات و عباداتتون مورد قبول درگاه حق من یه دیتابیس دارم که اطلاعات کل بیمارستان های کشور توش هست حالا میخوام اسم این بیمارستان ها رو که توی گوگل مپ هست پیداکنم تا با استفاده از اون بتونم روی نقشه جاشو به کاربر نشون بدم یک راه اینه که خودم دونه دونه بشینم سرچ کنم و اسم 1200 تا بیمارستان تو کل کشور رو پیدا کنم که خب زیاد منطقی نیست میخواستم بدونم راهی هست که این اطلاعات رو از خود گوگل گرفت یه مثال میزنم که متوجه بشید بیمارستان ایت الله کاشانی توی گوگل مپ به صورت ayatollah kashani Medicial Center ذخیره شده امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید شاید https://developers.google.com/maps/?hl=en به کارت بیاد. مطمئن نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ شاید https://developers.google.com/maps/?hl=en به کارت بیاد. مطمئن نیستم میشه یه توضیحی بدین من چجوری میتونم ازین استفاده کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیتونه در حل این مشکل به من کمک کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
donbal 2 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ برای شرکت ما همچین موردی پیش اومده بود به جایی نرسیدن و آخرش همه رو دستی وارد کردن البته تماس گرفتن با خود نمایندگی ها و ازشون خواستن خودشون موقعیت دقیق رو تو نقشه مشخص کنند و به خط شرکت اس ام اس زدن چون پیدا کردن ادرس رو نقشه کار همچین ساده ای نیست اگر شما به جایی رسیدی به ما هم خیر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.