pourya-man 33 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من میخوام هنگام ورود به یک اکتیویتی یک مسیج باکس نشون داده بشه و تمام دیگه هنگام ورود به اون اکتیویتی پیام نده چ کنم ؟ بعدشم میخوام اون دکمه های مسیج باکس رنگشو عوض کنم اون رو هم توضیح بدید چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیگه چجوری رنگ گزینه های مسیج باکس رو عوض کنم ؟ برای رنگ و فونت دادن به مسج باکس برو تایپک پایین پارس مسج باکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیگه چجوری رنگ گزینه های مسیج باکس رو عوض کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام توی activity create این کد ها رو بنویسید if FirstTime then msgbox(.... end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام توی activity create این کد ها رو بنویسید if FirstTime then msgbox(....end if اونو میدونم اون هربار که از برنامه بری بیرون ببندی برگردی دوباره پیام میده من میخوام فقط یک بار پیام بده نه هربار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ این کد فقط یک بار واسه همیشه اجرا میشه یعنی همون بار اولی که برنامه رو برای اولین بار باز میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ شما میتونید از write string استفاده کنید و با هر بار اجرا با استفاده از دستور read string متنوچک کنید و در صورت تغییر نکردن یا وجود نداشتن مسیج باکس نمایش داده نشه! Sub Globals Dim str As String="sasan hatamikiya" Dim namayesh As Boolean=False End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,str) Then namayesh=True Else Msgbox("massage","title") File.WriteString(File.DirInternal,str) End If End Sub تو اینجا اول اومدیم یه شرط گذاشتیم گفتیم اگه فایل str در اون ادرس وجود داشت سپس مقدار namayesh رو true قرار بده در غیر این صورت مسج باکس رو نمایش بده و ی فایل در ادرس DirInternal ایجاد کنه شما به راحتی با چک کردن مقدار namayesh میتونید از دفعه اول بودن یا نبودن با خبر بشید ینی اگه true بود یعنی بار اول نیس و اگه false بود یعنی اولین باره خودم تستش نکردم مشکلی داشت در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ شما میتونید از write string استفاده کنید و با هر بار اجرا با استفاده از دستور read string متنوچک کنید و در صورت تغییر نکردن یا وجود نداشتن مسیج باکس نمایش داده نشه! Sub Globals Dim str As String="sasan hatamikiya" Dim namayesh As Boolean=False End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,str) Then namayesh=True Else Msgbox("massage","title") File.WriteString(File.DirInternal,str) End If End Sub تو اینجا اول اومدیم یه شرط گذاشتیم گفتیم اگه فایل str در اون ادرس وجود داشت سپس مقدار namayesh رو true قرار بده در غیر این صورت مسج باکس رو نمایش بده و ی فایل در ادرس DirInternal ایجاد کنه شما به راحتی با چک کردن مقدار namayesh میتونید از دفعه اول بودن یا نبودن با خبر بشید ینی اگه true بود یعنی بار اول نیس و اگه false بود یعنی اولین باره خودم تستش نکردم مشکلی داشت در خدمتم باشه الان تست میکنم ولی اون بولن چیکارس الان دقیقا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pourya-man 33
سلام
من میخوام هنگام ورود به یک اکتیویتی یک مسیج باکس نشون داده بشه و تمام
دیگه هنگام ورود به اون اکتیویتی پیام نده
چ کنم ؟
بعدشم میخوام اون دکمه های مسیج باکس رنگشو عوض کنم
اون رو هم توضیح بدید چه کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.