dr.mohammad 68 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه کار جالب با مولتی پنل کردم و با درصد ها بازی بازی کردم و یه چیز خوش گل در اووردم این برنامرو برای یک رستوران می خوام بنویسم که منو ی غذا هارا به صورت یه قسمت غذای اصلی دسر و نوشیدنی در اووردم برنامرو میزارم نگاه کنید یه قسمت از سورسشم میزارم که کارکردم با مولتی پنل نحوه کار با دستگاهم می نویسم شما داخل قسمت (افزودن به منو سفارشات)میتونی هر نوع غذایی رو که به خواید به منو اضافه کنید و آن لیست رو دا خل (منوی سفارشات) ببینید و در قسمت ویرایش منو میتونید میتونید ایتم های منو را حذف یا ویرایش کنید این کدی که میزارم مربوط به قسمت منوی سفارشات هست شرمنده روی گرافیک برنامه کار نکردمولی با دیتا بیسش خوب کردم در اینجا اومدم غذای اصلی و دسر و نوشیدنی رو از هم جدا کردم Sub Button1_Click Label1.Text= "منو سفارشات" Panel1.Visible = False Panel2.Visible = True Panel3.Visible = False Panel4.Visible = False Panel5.Visible = False Panel6.Visible = False ScrollView2.Panel.RemoveAllViews '-----------------------------------------------------------MULTY PANEL ScrollView2.RemoveView ScrollView3.RemoveView ScrollView4.RemoveView Label3.RemoveView Label2.RemoveView Label4.RemoveView Dim stop1 As Int = 0%y cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM bashgah WHERE noe = 1") For i=0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView2.Panel.AddView(p,0,stop1,100%x,100%y) stop1 = stop1 + 21%y p.LoadLayout("l4") Label20.Text = cur.GetString("esm") Label23.Text = cur.GetString("gh") Label24.Text = cur.GetString("ghf") Next ScrollView2.Panel.Height = stop1 ScrollView6.Panel.AddView(ScrollView2,0,6%Y,77%x,stop1) ScrollView6.Panel.AddView(Label3,0,stop1+6%Y,77%x,5%y) ScrollView6.Panel.AddView(Label2,0,0,77%x,5%y) '----------------------------------------------------------- '---------------------------------------------------------multy panel Dim h As Int h = 0%y cur1 = sql.ExecQuery("SELECT * FROM bashgah WHERE noe = 2") For i=0 To cur1.RowCount - 1 cur1.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("p1") ScrollView3.Panel.AddView(p1,0,h,100%x,100%y) h = h +21%y p1.LoadLayout("l5") Label30.Text = cur1.GetString("esm") Label33.Text = cur1.GetString("gh") Label34.Text = cur1.GetString("ghf") Next ScrollView3.Panel.Height = h ScrollView6.Panel.AddView(Label4,0,stop1+h+12%y,77%x,5%y) ScrollView6.Panel.AddView(ScrollView3,0,stop1+12%y,77%x, stop1+h+17%y) '---------------------------------------------------------------- '----------------------------------------------------------------multy panel Dim h1 As Int h1 = 0%y cur2 = sql.ExecQuery("SELECT * FROM bashgah WHERE noe = 3") For i=0 To cur2.RowCount - 1 cur2.Position = i Dim p2 As Panel p2.Initialize("p2") ScrollView4.Panel.AddView(p2,0,h1,100%x,100%y) h1 = h1 +21%y p2.LoadLayout("l6") Label40.Text = cur2.GetString("esm") Label43.Text = cur2.GetString("gh") Label44.Text = cur2.GetString("ghf") Next ScrollView4.Panel.Height = h1 ScrollView6.Panel.Height = stop1+h+h1+18%y ScrollView6.Panel.AddView(ScrollView4,0,stop1+h+18%y,77%x, stop1+h+h1+18%y) '------------------------------------------------------------------- End Sub برنامرو نصفه کار کردم و گذاشتم کار های قشنگ دیگه ای می خوام با هاش انجام بدم اگر مدیران صلاح دونستن برنامرو بزاریم تو فروشگاه سایت من برنامرو کامل می کنم میزارم به غیر از گرافیک که درستش می کنم روی دیتا بیسش خیلی خوب کار کردم امید وارم مورد پسند واقع بشه http://s6.picofile.com/file/8255501742/bashgah.apk.html پسندیدم یادت نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ ارزشش فقط یه لایکه ممنونم از لطفتون 36تا هم بازدید داشته خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan_pars 16 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ خوبه آفرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.