hooooman 11 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من توی جدوالم یک فیلد از نوع integer دارم که اونو کلید و Auto Increment تعریف کردم . حالا که میخام رکورد Insert کنم خب قاعدتا باید اون فیلد اتوماتیک پر بشه و من داخل دستور Insert و در قسمت Values اسمشو نباید بیارم اما ایراد میگیره که باید باشه. دوستان راهنمایی میفرمایید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hooooman 11 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ ینی واقعا کسی تا حالا با این مشکل برخورد نکرده؟ ینی میشه ؟!!!!!!!*گاز* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مشکلتون اینجانیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hooooman 11 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ بله دوست من . کلید فعاله . فیلد کاملا حالت identity داره.داخل دستور insert انتظار مقدار گذاری برای این فیلد رو داره.کاری که با توجه به تعریف identity اصلا غلطه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ بـفــرمـایــیـــد insert data into auto increment(source).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hooooman 11
سلام
من توی جدوالم یک فیلد از نوع integer دارم که اونو کلید و Auto Increment تعریف کردم . حالا که میخام رکورد Insert کنم خب قاعدتا باید اون فیلد اتوماتیک پر بشه و من داخل دستور Insert و در قسمت Values اسمشو نباید بیارم اما ایراد میگیره که باید باشه.
دوستان راهنمایی میفرمایید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.