AMiR 18 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سلام تو دیزاینر یه منو ساختم که تا 220%Y طولش کشیده شده اینو load کردم تو یه اسکرول ویو، مشکل اینجاست ارتفاعش برای گوشی تنظیم کنم، ارتفاش تو تبلت به هم میخوره، تو اون تنظیم کنم تو این به هم میخوره ترفند، بهینه سازی، راهنمایی چیزی هست بشه تا حدودی بر این مشکل فائق اومد؟ البته ارتفاع اسکرول ویو رو اینجوری نوشتم : (100%y) *2 ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ درود من اصلا نفهمیدم شما چیکار کردید 1- لطفا کدهاتون رو توی تگ کد بزارید 2- پیشنهاد من اینه که به جای % دادن اگه میخواهید برابر فلان زیر باشه خب ارتفاعش رو برابر Height همون شیء مورد نظر قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ درود من اصلا نفهمیدم شما چیکار کردید 1- لطفا کدهاتون رو توی تگ کد بزارید 2- پیشنهاد من اینه که به جای % دادن اگه میخواهید برابر فلان زیر باشه خب ارتفاعش رو برابر Height همون شیء مورد نظر قرار بدید یدونه لایوت اصلی داریم که توش یدونه اسکرول ویو هست یک لایوت دیگه هم داریم که حدود30-40 باتن توش ساخته شده ( بدلیل اینکه همه یک شکل نبودند امکان ساختش با کد نبود برای من) اومدم با خاصیت پنل اسکرول ویو ، لایوتی که باتون ها توش ساخته شده رو LoadLayout کردم. حالا مشکل ارتفاع اسکرول ویو هست که وقتی تنظیمش میکنم واسه گوشی ارتفاع اسکرول ویو مناسبه، یعنی پایین ترین نقطه باتن ها با پایین ترین نقطه اسکرول ویو تقریبا برابره اما وقتی داخل تبلت تست میکنم، ارتفاع اسکرول ویو خیلی زیاد تر میشه تنها کدی هم که نوشته شده اینه: ScrollView1.Panel.LoadLayout("menu") ScrollView1.Panel.Height= (100%y)*2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ راه حلی برای این موضوع نیست؟ راهی وجود داره تا اندازه صفحه نمایش رو فهمید و براساس صفحه ارتفاع اسکرول ویو رو تنظیم کرد ؟ مثلا اگر بزرگ تر از 6 اینچ بود ارتفاع = x در غیر اینصورت ارتفاع = y همچنین یه عکس دارم که ارتفاعش زیاده و بخوام ازش تمام صفحه استفاده کنم باید بهش اسکرول بدم، چطور میتونم به ایمیج ویو اسکرول بدم؟ شاید سوالات کمی مبتدیانه باشه، اما به هر حال برای من مسئله ایه که باید بدنبال جوابش باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سلام کد ScrollView1.Panel.Height رو مثل زیر بردار برابر با ارتفاع باتن ها قرار بده ببین جواب میده... ScrollView1.Panel.Height = button1.height + button2.height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
سلام
تو دیزاینر یه منو ساختم که تا 220%Y طولش کشیده شده
اینو load کردم تو یه اسکرول ویو، مشکل اینجاست ارتفاعش برای گوشی تنظیم کنم، ارتفاش تو تبلت به هم میخوره، تو اون تنظیم کنم تو این به هم میخوره
ترفند، بهینه سازی، راهنمایی چیزی هست بشه تا حدودی بر این مشکل فائق اومد؟
البته ارتفاع اسکرول ویو رو اینجوری نوشتم : (100%y) *2 !
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.