mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام مرسی از اساتید سایت و کاربران که جواب ها ی من رو سریع و بدون مشکل میدن من یک مشکل دارم که نمی دونم چه طوری دستور ویبره بدم یک دکمه گذاشتم می خوام وقتی زد رو دکمه ویبره بده چی کار باید بکنم گشتم ولی پیدا نکردم می خوام 1 ثانیه کار بده چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ ببخشید میشه لینک امورش رو بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ بفرماییدhttp://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/page-1 البته آقای ایزدی گذاشته بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza300 10 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من تاره اومدم این سایت باهال ولی نمیدونم ار کجا وکدوم تاپیک امورش برنام نویسی بیسیک فور اندروید یاد بگیرم در ضمن بیسیک و جاوا و sdkروی سیستم نصب هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز چزا اینجا قوانین انجمنو بخونید ولی چون تازه امدید بفرما اینم اینم لینک برای سوال پرسیدن هم تاپیک جدید بزنید در تاپیک دیگران سوال مطرح نکنیدhttp://answercenter.ir/forum/37-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام اقا میشه شما به من یک کد بدین من الان طبق اون اموزش هم که جلو رفتم وقتی دستور if می دم ایراد میگیره از دستور select case هم استفاده کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ If checkbox1.Checked = True Then File.WriteList(File.DirInternal,"esmfile.txt",5) End If If File.Exists(File.DirInternal,"esmfile.txt") = True Then 'vibre nre Else 'vibre bre End If اگه کارت راه افتاد لایک یادت نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ If checkbox1.Checked = True Then File.WriteList(File.DirInternal,"esmfile.txt",5) End If If File.Exists(File.DirInternal,"esmfile.txt") = True Then 'vibre nre Else 'vibre brehr End If اگه کارت راه افتاد لایک یادت نره اقا میشه در مورد این خط ها توضیح دهید File.WriteList(File.DirInternal,"esmfile.txt",5) End If If File.Exists(File.DirInternal,"esmfile.txt") = True Then 'vibre nre Else 'vibre bre لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اقا قوفش یک کاری کن دوتا لایوت بساز تو یک لایوت یک دکمه ویبره و در لایوت دوم یک چک باگس وقتی تیک داشت ویبره بده تگر تیک نداشت ویبره نداشته باشه سورس تست شدهبدین بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اخه اگر چک باکس و باتنت تو یه اکتیویتی نباشه به مشکل برمیخوری if checkbox1.cheked = true then 'vibre bre else 'vibre nre end if در باره کد های بالا باید بگم من یک فایل ساختم در صورتی که چک باکس ترو شد یه فایل درست میکنه بعد داخل رویداد باتن میای چک میکنی اگه اون فایل وجود داشته باشه ویبره بره درغیر این صورت ویبره نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ مال من در دو تا اکتیویتی هست کسی بلده خیلی وقتم رو گرفته لطفا جواب دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ کتابخونه phone رو تیک بزنید و توی کلیک این رو بنویسید Sub Button1_Click Dim vib As PhoneVibrate vib.Vibrate(1000) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام الان اون درست شد من میخوام وقتی تو تنظیمات زد رو چک باگس ویبره دیزیبل شه با ید چی کار کنم می خوام تغییرات هم تو لایوت ذخیره شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام الان اون درست شد من میخوام وقتی تو تنظیمات زد رو چک باگس ویبره دیزیبل شه با ید چی کار کنم می خوام تغییرات هم تو لایوت ذخیره شه ساده ترین راه همون ذخیره کردن هست به چندین روش میتونید استفاده کنید هم میتونید به صورت txt ذخیره کنید و بخونید یعنی همون Write String و Read String هم میتونید به صورت آموزش زیر استفاده کنید : http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/page-1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام اقای ایزدی میشه یک توضیحی بدهید من متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ شما میگی وقتی چک باکس trueشد یه فایل بسازه و اگر falseشد اون فایل رو حذف کنه بعد تو رویداد باتن میای و میگی اگه اون فایل وجود نداشت گوشی ویبره بره باتوجه به کد دوستمون اگر وجود داشت ویبره نره میتونید آموزش این کار هارو تو لینکی که آقای ایزدی گزاشتن مشاهده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
مرسی از اساتید سایت و کاربران که جواب ها ی من رو سریع و بدون مشکل میدن
من یک مشکل دارم که نمی دونم چه طوری دستور ویبره بدم
یک دکمه گذاشتم می خوام وقتی زد رو دکمه ویبره بده چی کار باید بکنم گشتم ولی پیدا نکردم می خوام 1 ثانیه کار بده چی کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.