alijon2690 5 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان همنطور که از عنوان معلومه یه کدی می خوام که وقتی کاربر روی باتن کلیک کرد ابتدا فایلapk در پوشه اصلی دستگاه کپی بلافاصله بعدش برای نصبش بیاد بالا چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ برادر file.copy دیگه چی بگم شما همینو بزن بعد ارگومان هاشو طبق دستور عمل تکمیل کن, الان یادم نیس دقیق چیا بود فک کنم اولیش محل فایل دومیش محل کپی فایل. بعدش اسم فایل بعدیشم اسم فایل در محل کپی باشه دقیق یادم نیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان همنطور که از عنوان معلومه یه کدی می خوام که وقتی کاربر روی باتن کلیک کرد ابتدا فایلapk در پوشه اصلی دستگاه کپی بلافاصله بعدش برای نصبش بیاد بالا چی کار کنم درمورد کپی شدنش ک با File.Copy باید بشه دیگه درمورد نصب اپ هم از سابِ زیر استفاده کن Sub InstallAPK If File.Exists(File.DirRootExternal , "NEWVERSION.apk") Then Dim ii As Intent ii.Initialize(ii.ACTION_VIEW, "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal, "NEWVERSION.apk")) ii.SetType("application/vnd.android.package-archive") StartActivity(ii) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ درمورد کپی شدنش ک با File.Copy باید بشه دیگه درمورد نصب اپ هم از سابِ زیر استفاده کن Sub InstallAPK If File.Exists(File.DirRootExternal , "NEWVERSION.apk") Then Dim ii As Intent ii.Initialize(ii.ACTION_VIEW, "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal, "NEWVERSION.apk")) ii.SetType("application/vnd.android.package-archive") StartActivity(ii) End If End Sub میشه برای file.copy هم بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
سلام
دوستان همنطور که از عنوان معلومه
یه کدی می خوام که وقتی کاربر روی باتن کلیک کرد ابتدا فایلapk در پوشه اصلی دستگاه کپی بلافاصله بعدش برای نصبش بیاد بالا
چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.