milad19 113 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ باسلام خدمت دوستان ببخشید من از این اسلاید منویی که پیوست میکنم دارم استفاده میکنم اما نمیدونم چطور باید رنگش رو عوض کرد هرکاری میکنم کد ها ارور میده SlidingMenuWrapper_Edited.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ، رنگش تست کردم ارور نداد ، با این کد ها sm.menu.Color = Colors.White sm.SecondaryMenu.Color = Colors.White لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad03 10 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام چطور سورس رو وارد b4a کنم در ایکلیپس راحت میشه Import کرد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام چطور سورس رو وارد b4a کنم در ایکلیپس راحت میشه Import کرد . در بیسیک راحتتر میشه داخل پوشه مثل تصویر زیر عمل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad03 10 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ در بیسیک راحتتر میشه داخل پوشه مثل تصویر زیر عمل کنید آقا میلاد داخل سورس برنامه من این پوشه ها هستن : assets ,res, smali اگر ممکنه واضحتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام برنامتو تو هر فلودری که درست کردی(ذخیره کردی) مثل تصویر بالا است بعدش رو اون آیتم کلیک کنی سورس تو b4a باز میکنه یه سوال برام پیش اومده شما برنامتو با b4a نوشتی یا ایکلیپس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad03 10 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان ، ممنونم که پاسخگو هستید من قبلا گفته بودم سورس رو میخوام وارد b4a کنم این سورس رو من خریدم تا ازش استباده کنم ولی الان با کلی مشکل روبه رو هستم من نمیدونم که با ایکلیپس نوشته شده یا b4a تو ایکلیپس راحت وارد میشه ولی بعد از تغییر package name بعد از نصب ارور میده ( Unfortunately ……..Has Stopped.) کسی نمیتونه کمک کنه ؟ چند روره این سوال رو مطرح کردم ولی کسی جواب نداده سوال اصلیم روش وارد کردن سورس تو b4a هستش ؟ سورسی که خریدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام خدمت دوستان
ببخشید من از این اسلاید منویی که پیوست میکنم دارم استفاده میکنم اما نمیدونم چطور باید رنگش رو عوض کرد هرکاری میکنم کد ها ارور میده
SlidingMenuWrapper_Edited.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.