pourya-man 33 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سلام عکس ها رو ببینید خیلی از برنامه هنگام اولین اجرا چنین چیزی دارن برای معرفی ویژگی های برنامه شون من هم میخوام چنین چیزی داشته باشم با ah page view به راحتی میشه درست کرد چنین چیزی منتها کار با این کتابخونه رو بلد نیستم و سپملی هم که براش بود گنگ بود تو هر تب یه ایمیج ویو باشه و عنوان تب ها پایین صفحه هم باشه میشه به راحتی اگه میشه یه سورس یا سمپل بدید بهم اگه بشه استاتوس بار هم تو هر تب رنگش عوض شه خوب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 بفرما AHViewPager.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 بفرما داداشم گفتم سمپل خود لایبری رو گرفتم هیچی نفهمیدم ازش من میخوام تو هر تب یه لیوت لود شه تو این سمپل اصلا لیوتی لود نکرده وهمه ایتم ها رو خودش ادد کرده به اکتیویتی زمانی هم که خودم میخوام لیوت رو لود کنم کل برنامه کرش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 16 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2016 کسی نمیدونه ؟ تو این کتابخونه ah هروقت لیوت لود میکنه کلا کرش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 22 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2016 خودم حل کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pourya-man 33
سلام
عکس ها رو ببینید
خیلی از برنامه هنگام اولین اجرا چنین چیزی دارن برای معرفی ویژگی های برنامه شون
من هم میخوام چنین چیزی داشته باشم
با ah page view به راحتی میشه درست کرد چنین چیزی
منتها کار با این کتابخونه رو بلد نیستم و سپملی هم که براش بود گنگ بود
تو هر تب یه ایمیج ویو باشه و عنوان تب ها پایین صفحه هم باشه میشه به راحتی
اگه میشه یه سورس یا سمپل بدید بهم
اگه بشه استاتوس بار هم تو هر تب رنگش عوض شه خوب میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.