pourya-man 33 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سلام عکس ها رو ببینید خیلی از برنامه هنگام اولین اجرا چنین چیزی دارن برای معرفی ویژگی های برنامه شون من هم میخوام چنین چیزی داشته باشم با ah page view به راحتی میشه درست کرد چنین چیزی منتها کار با این کتابخونه رو بلد نیستم و سپملی هم که براش بود گنگ بود تو هر تب یه ایمیج ویو باشه و عنوان تب ها پایین صفحه هم باشه میشه به راحتی اگه میشه یه سورس یا سمپل بدید بهم اگه بشه استاتوس بار هم تو هر تب رنگش عوض شه خوب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ بفرما AHViewPager.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ بفرما داداشم گفتم سمپل خود لایبری رو گرفتم هیچی نفهمیدم ازش من میخوام تو هر تب یه لیوت لود شه تو این سمپل اصلا لیوتی لود نکرده وهمه ایتم ها رو خودش ادد کرده به اکتیویتی زمانی هم که خودم میخوام لیوت رو لود کنم کل برنامه کرش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ کسی نمیدونه ؟ تو این کتابخونه ah هروقت لیوت لود میکنه کلا کرش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ خودم حل کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pourya-man 33
سلام
عکس ها رو ببینید
خیلی از برنامه هنگام اولین اجرا چنین چیزی دارن برای معرفی ویژگی های برنامه شون
من هم میخوام چنین چیزی داشته باشم
با ah page view به راحتی میشه درست کرد چنین چیزی
منتها کار با این کتابخونه رو بلد نیستم و سپملی هم که براش بود گنگ بود
تو هر تب یه ایمیج ویو باشه و عنوان تب ها پایین صفحه هم باشه میشه به راحتی
اگه میشه یه سورس یا سمپل بدید بهم
اگه بشه استاتوس بار هم تو هر تب رنگش عوض شه خوب میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.