agha sasan 82 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سلام من تازه وارد برنامه نویسی اندروید استودیو شدم وقتی پرو›ه جدیدی ایجاد میکنم این ارور هایی که تو عکس نیز مشخص است میده مشکلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سلام شما باید هنگام ایجاد پروژه به اینترنت وصل باشید تا گریدل بتونه یه سری کتابخونه مورد نیاز رو دانلود کنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 علاوه بر اینکه باید به اینترنت متصل باشین باید به تنظیمات bulid.gradle مربوط به کل پروژه برید و ریپوزیتوریشو از jcenter به mavenCentral تغیر بدین چون تحریم کرده ایران رو jcenter لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 حجم این فایل هایی که باید دانلود کنه چند مگه؟زیاده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 حجم خاصی نداره حدودا یکی دو دقیقه طول میکشه تا پروژه ایجاد بشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 من الان چجوری باید بزنم دانلود بشه؟؟ بعد این که من ndk ندارم ینی دانلود نکرد فقط jdk رو دارم و ادرس دهی کردم ndk رو هم باید دانلود کنم یا لازم نیس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 من الان چجوری باید بزنم دانلود بشه؟؟ بعد این که من ndk ندارم ینی دانلود نکرد فقط jdk رو دارم و ادرس دهی کردم ndk رو هم باید دانلود کنم یا لازم نیس؟ ndk نیازی ندارین شما که همون jdk رو نصب کنید کافیه فایلها هم همون موقع که پروژه بیلد و گریدل سینک میشه خودشون دانلود میشه و دفه های بعدی دیگه نیاز به دانلود نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2016 دفعه اول که اندروید استدیو رو باز میکنید یک هــیــ_ــتلر _ش__ــکـن فعال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
agha sasan 82
سلام من تازه وارد برنامه نویسی اندروید استودیو شدم وقتی پرو›ه جدیدی ایجاد میکنم این ارور هایی که تو عکس نیز مشخص است میده مشکلش چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.