agha sasan 82 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من تازه وارد برنامه نویسی اندروید استودیو شدم وقتی پرو›ه جدیدی ایجاد میکنم این ارور هایی که تو عکس نیز مشخص است میده مشکلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سلام شما باید هنگام ایجاد پروژه به اینترنت وصل باشید تا گریدل بتونه یه سری کتابخونه مورد نیاز رو دانلود کنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ علاوه بر اینکه باید به اینترنت متصل باشین باید به تنظیمات bulid.gradle مربوط به کل پروژه برید و ریپوزیتوریشو از jcenter به mavenCentral تغیر بدین چون تحریم کرده ایران رو jcenter لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ حجم این فایل هایی که باید دانلود کنه چند مگه؟زیاده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ حجم خاصی نداره حدودا یکی دو دقیقه طول میکشه تا پروژه ایجاد بشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ من الان چجوری باید بزنم دانلود بشه؟؟ بعد این که من ndk ندارم ینی دانلود نکرد فقط jdk رو دارم و ادرس دهی کردم ndk رو هم باید دانلود کنم یا لازم نیس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ من الان چجوری باید بزنم دانلود بشه؟؟ بعد این که من ndk ندارم ینی دانلود نکرد فقط jdk رو دارم و ادرس دهی کردم ndk رو هم باید دانلود کنم یا لازم نیس؟ ndk نیازی ندارین شما که همون jdk رو نصب کنید کافیه فایلها هم همون موقع که پروژه بیلد و گریدل سینک میشه خودشون دانلود میشه و دفه های بعدی دیگه نیاز به دانلود نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ دفعه اول که اندروید استدیو رو باز میکنید یک هــیــ_ــتلر _ش__ــکـن فعال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
agha sasan 82
سلام من تازه وارد برنامه نویسی اندروید استودیو شدم وقتی پرو›ه جدیدی ایجاد میکنم این ارور هایی که تو عکس نیز مشخص است میده مشکلش چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.