mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من دو تا نرم افزار دارم وقتی می خوام دو تا رو گوشی باشه اولی رو که نصب می کنم درسته ولی وقتی دومی رو نصب می کنم اولی پاک می شه چی کار کنم(فایل ها رو هم نصب میشن) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ در محیط بیسیک فور اندروید از منو project و سپس build configurations در مقابل Package میتونید نام بسته برنامه تون رو تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ منظورتون اینه که جایگزین اولی میشه ؟ اگر این طوری باید Package Name ها مختلف باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ چه جوری packege name رو عوض کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام من دو تا نرم افزار دارم وقتی می خوام دو تا رو گوشی باشه اولی رو که نصب می کنم درسته ولی وقتی دومی رو نصب می کنم اولی پاک می شه چی کار کنم(فایل ها رو هم نصب میشن)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.