ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من دارم برای دکمه داخل سایت کد مینویسم ولی عمل نمی کنه اینم سایت واینم کد : Sub btnnext_Click If shomareid.Text = "" Then ToastMessageShow("لطفا شماره خود را وارد کنید",False) else ";()webs.executeJavascript(web,"document.getElementByClassName('btn btn-primarybtn-lg').click End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام. لطفا عنوان مناسب تری انتخاب کنید، همه ی مشکلات گت المنت شده همین عنوانش "مشکل در گت المنت"... (ویرایش شد) میخواین روی دکمه Next کلیک کنید؟ این میشه کدش: document.getElementsByClassName('btn btn-primary btn-lg')[0].click(); وقتی با کلاس المنتی رو میگیرید باید شماره اندیس رو هم بهش بدید. در ضمن اگه میخواین برنامه حذف اکانت تلگرام بسازید برای بازار، بگم که متاسفانه دیگه تایید نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ABOLFAZLLOTFI 15
سلام دوستان من دارم برای دکمه داخل سایت کد مینویسم ولی عمل نمی کنه اینم سایت واینم کد :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.