طاها 480 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان. بنده دارم برنامه مو تو گوگل پلی منتشر میکنم. میخواستم بدونم با چه کتابخونه و چه کدی میتونم امتیازدهی گوگل رو تو برنامم بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام، اینتنت نظردهی گوگل پلی اینه واس بیسیک: Dim i As Intent Dim appPackageName As String="پکیج نیم" i.Initialize(i.ACTION_EDIT,"market://details?id=" + appPackageName) StartActivity(i) تستش کن.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام، اینتنت نظردهی گوگل پلی اینه واس بیسیک: Dim i As Intent Dim appPackageName As String="پکیج نیم" i.Initialize(i.ACTION_EDIT,"market://details?id=" + appPackageName) StartActivity(i) تستش کن.... به به.سلام پژمان جان. چطوری.ممنون بابت جواب راستی چطوری میشه اکانت دولوپر گوگل ساخت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام، اینتنت نظردهی گوگل پلی اینه واس بیسیک: Dim i As Intent Dim appPackageName As String="پکیج نیم" i.Initialize(i.ACTION_EDIT,"market://details?id=" + appPackageName) StartActivity(i) تستش کن.... ارور میده an error has occurred in sub: main_button6_click (java line:518) java.lang.numberformatexception: invalid double:"market://details?id=" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ ارور میده an error has occurred in sub: main_button6_click (java line:518) java.lang.numberformatexception: invalid double:"market://details?id=" ACTION_VIEW رو امتحان کن. درضمن باید رو دستگاه هم نصب باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ ارور میده an error has occurred in sub: main_button6_click (java line:518) java.lang.numberformatexception: invalid double:"market://details?id=" پژمان از بس جاوا کار کرده به جای & داره از + استفاده میکنه امان از درد فراغ به جای + از & استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ پژمان از بس جاوا کار کرده به جای & داره از + استفاده میکنه امان از درد فراغ به جای + از & استفاده کن استفاده کردم اما فقط بازار رو میاره با یه مارکت دیگه. گوگل نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ UP 12ساعت گذشت... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ UP 12ساعت گذشت... دکمه آپ اونجا هستا طهه اینجا در موردش بحث شده: http://stackoverflow.com/questions/11753000/how-to-open-the-google-play-store-directly-from-my-android-application و چیزی که بعنوان پاسخ صحیح تیک خورده اینه: final String appPackageName = getPackageName(); // getPackageName() from Context or Activity object try { startActivity(new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("market://details?id=" + appPackageName))); } catch (android.content.ActivityNotFoundException anfe) { startActivity(new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("https://play.google.com/store/apps/details?id=" + appPackageName))); } که معادل بیسیکش میشه این: Dim pkg As String="package.name" Try Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"market://details?id="&pkg) StartActivity(i) Catch Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"https://play.google.com/store/apps/details?id="&pkg) StartActivity(i) End Try که حالا اینم به تنهایی تست کن: Dim pkg As String="package.name" Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"https://play.google.com/store/apps/details?id="&pkg) StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ دکمه آپ اونجا هستا طهه چه جالب... ندیده بودم .... چندوقت نبودم چقدر تغییر ایجاد شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. بنده دارم برنامه مو تو گوگل پلی منتشر میکنم. میخواستم بدونم با چه کتابخونه و چه کدی میتونم امتیازدهی گوگل رو تو برنامم بزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.