reza644 435 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من یه لیست ویو دارم که محتواشو از دیتابیس میگیره حالا میخوام که هر کدوم از آیتم های لیست ویو یه عکس کنارش باشه و کنار عکسشم متن(لیست ویویی که عکس داره) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ خب مسلما دیتا بیس شما فقط یک رکورد نداره و تعدادی رکورد داره پس واسه نمایششون باید از حلقه استفاده کنید ببینید الان من اینطوری پیش رفتم مشکل کار من چیه که برنامه بالا نمیاد؟ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim sql1 As SQL End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private listview1 As ListView Private Button1 As Button Dim cur As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") sql1.Initialize(File.DirAssets,"kodack.db",False) cur = sql1.ExeCQuery("SELECT * FROM ghese1") listview1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i listview1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("titr"),cur.GetInt("id"),LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetInt("pic2")&".jpg")) Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Button1.Height=0%y End Sub Sub ScrollView1_ScrollChanged(Position As Int) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ لینک من دیتابیسو اینجوری ننوشتم من یه ردیف اختصاص دادم به آی دی یه ردیف اسم عکس یه ردیف متن یه ردیف عنوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ ببینید الان من اینطوری پیش رفتم مشکل کار من چیه که برنامه بالا نمیاد؟ چه خطایی میده ؟ خطا رو قرار بدید لطفا کدهای Activity Create رو توی Try Catch قرار بدید ببینید خطا چی میگه ؟ Try کدهاتون Catch Log(LastException) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ چه خطایی میده ؟ خطا رو قرار بدید لطفا کدهای Activity Create رو توی Try Catch قرار بدید ببینید خطا چی میگه ؟ Try کدهاتون Catch Log(LastException) End Try اینجوری کردم خطایی نداد فقط باز میکنم هیچ چیز نشون نمیده میپره بیرون try For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i listview1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("titr"),cur.GetInt("id"),LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetInt("pic2")&".jpg")) Next Catch Log(LastException) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ من دیتابیسو اینجوری ننوشتم من یه ردیف اختصاص دادم به آی دی یه ردیف اسم عکس یه ردیف متن یه ردیف عنوان خب اگر دیتا بیست اینجوری باشه به عنوان مثال id=1 pic=ali.png title=ali tetx=ali 25 sal dard مسلما عکس را رو هم توی file یا هرجای دیگه ذخیره کردی واسه اینکار اول دیتا بیست رو فرا خونی کن و تو کرزر بریز مثل زیر Sql1.Initialize(File.DirAsset,"database.db",False) Cur=SqlBodyData.ExecQuery("Select * from table) بعدش یه حلقه فور بذار و یکی یکی ردیفای دیتا بیس رو بخون و تو لیست ویو بریز For i=0 To Cur.RowCount-1 Cur.Position=i listview1.AddTwoLinesAndBitmap(Cur.GetString("title"),Cur.GetString("text"),LoadBitmap(File.DirAssets,Cur.GetString("pic"))) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ خب اگر دیتا بیست اینجوری باشه به عنوان مثال id=1 pic=ali.png title=ali tetx=ali 25 sal dard مسلما عکس را رو هم توی file یا هرجای دیگه ذخیره کردی واسه اینکار اول دیتا بیست رو فرا خونی کن و تو کرزر بریز مثل زیر Sql1.Initialize(File.DirAsset,"database.db",False) Cur=SqlBodyData.ExecQuery("Select * from table) بعدش یه حلقه فور بذار و یکی یکی ردیفای دیتا بیس رو بخون و تو لیست ویو بریز For i=0 To Cur.RowCount-1 Cur.Position=i listview1.AddTwoLinesAndBitmap(Cur.GetString("title"),Cur.GetString("text"),LoadBitmap(File.DirAssets,Cur.GetString("pic"))) Next من میخوام گوشه بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ من میخوام گوشه بیاد ینی چی گوشه بیاد ؟؟؟ خب عکس گوشه لیست هست دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ ینی چی گوشه بیاد ؟؟؟ خب عکس گوشه لیست هست دیگه این قسمتو ارور میده Cur=SqlBodyData.ExecQuery("Select * from table) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ این قسمتو ارور میده Cur=SqlBodyData.ExecQuery("Select * from table) خب شما باید اسم دیتا بیس و جدول خودتون رو بدارید ضمنا اینجا بجای SqlBodyData بذارید Sql لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ خب شما باید اسم دیتا بیس و جدول خودتون رو بدارید ضمنا اینجا بجای SqlBodyData بذارید Sql یه چیز دیگه منظورتون از این جمله چیه؟ "بعدش یه حلقه فور بذار و یکی یکی ردیفای دیتا بیس رو بخون و تو لیست ویو بریز" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ یه چیز دیگه منظورتون از این جمله چیه؟ "بعدش یه حلقه فور بذار و یکی یکی ردیفای دیتا بیس رو بخون و تو لیست ویو بریز" خب مسلما دیتا بیس شما فقط یک رکورد نداره و تعدادی رکورد داره پس واسه نمایششون باید از حلقه استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام من یه لیست ویو دارم که محتواشو از دیتابیس میگیره
حالا میخوام که هر کدوم از آیتم های لیست ویو یه عکس کنارش باشه و کنار عکسشم متن(لیست ویویی که عکس داره)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.