mohsenaa 32 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من یک label درست کردم و مسیر متن رو با اون دادم و label را دراسکرول ویو وارد کردم اما متن به صورت کامل نمایش داده نمیشه ؟؟؟ این طوری نمایش داده میشه: (منظورم کنار متنه ..) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام از کتابخانه TextSetting استفاده کنید. این کتابخانه کدهای مربوط به ست کردن لیبل با اسکرول ویو رو خلاصه کرده و مشکلی هم نداره. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اولا ارتفاع متن رو با کتابخونه StringUtils بگیرید که دقیقا اندازه متنتون باشه دوما شما باید ارتفاع پنل اسکرول ویو رو مشخص کنید که اسکرول شه همون ارتفاع متن بدید سوما به این لیست ویو نمیگن میگن اسکرول ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام از کتابخانه TextSetting استفاده کنید. این کتابخانه کدهای مربوط به ست کردن لیبل با اسکرول ویو رو خلاصه کرده و مشکلی هم نداره. موفق باشید میشه آموزش رو هم بگید ؟؟/؟؟؟؟ (داخل انجمن گشتم پیدا نکردم ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اولا ارتفاع متن رو با کتابخونه StringUtils بگیرید که دقیقا اندازه متنتون باشه دوما شما باید ارتفاع پنل اسکرول ویو رو مشخص کنید که اسکرول شه همون ارتفاع متن بدید سوما به این لیست ویو نمیگن میگن اسکرول ویو منظورم سمت راست متنه که دیده نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsenaa 32
با سلام
من یک label درست کردم و مسیر متن رو با اون دادم و label را دراسکرول ویو وارد کردم اما متن به صورت کامل نمایش داده نمیشه ؟؟؟ این طوری نمایش داده میشه:
(منظورم کنار متنه ..)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.