bahonar19 23 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان چجوری میتونم (مثل خیلی از برنامه ها تو گوگل پلی) از کاربر بخوام که برنامه رو رو حالت adminisitor بزاره که دیگه بعدا نتونه حذفش کنه ؟ ممنون میشم کتابخانه یا متود قرار بدید (به همراه آموزش) . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ درود میشه یکی از این برنامه هایی که میگید رو مثال بزنید ؟ من همچین برنامه ای رو ندیدم که کاربر نصب کنه و بعدا نتونه حذفش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم اگه برنامه مورد نظر به سرپرستگان دستگاه(Administators) اضافه بشه جلوگیری میشه اگه حذفش، درسته؟ اینجا اینکار انجام شده میتونید استفاده کنید: http://answercenter.ir/topic/7374-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%81%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ درود میشه یکی از این برنامه هایی که میگید رو مثال بزنید ؟ من همچین برنامه ای رو ندیدم که کاربر نصب کنه و بعدا نتونه حذفش کنه اقای شاهدی ساختن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان
چجوری میتونم (مثل خیلی از برنامه ها تو گوگل پلی) از کاربر بخوام که برنامه رو رو حالت adminisitor بزاره که دیگه بعدا نتونه حذفش کنه ؟
ممنون میشم کتابخانه یا متود قرار بدید (به همراه آموزش) .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.