رفتن به مطلب
  • 0

عضویت-ورود و داشبورد کاربری برای کاربر در برنامه آنلاین

koorosh

سوال

سلام اساتید محترم

یک برنامه طراحی کردم که نیازمند ثبت کاربر هستش و وقتی کاربر ورود میکنه توی برنامه یکداشبور یا همون پروفایل کاربری به برنامه ی اون اضافه بشه و اطلاعات شخصی که توی بخش عضویت وارد کرده بود توی پروفایلش نمایش داده بشه که میخوام توی پروفایل عکس یا آواتار کاربر بشه وارد کنه البته ناگفته نمونه کاربر هم باید بتونه بصورت میهمان وارد برنامه بشه با این تفاوت که دیگه داشبورد نداره

لطفا لطفا لطفا کمکم کنید (برنامه آنلاینه)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

آخ جوووووووووووووووووووووووووووون خودم حلش کردم واقعا دمتون گرم برای راهنمایی که کردید :oops:  :oops: (البته رفتم از سایتهای خارجی کمک گرفتم و یه خورده ام چیزهایی که خودم بلد بودم راش انداختم)

ولی بازم دمتون گرم همینه حداقل یه چیزی گفتید که باعث بشه خودم برم سراغ سایهای مرجع و پیداش کنم

لینک ارسال

آخ جوووووووووووووووووووووووووووون خودم حلش کردم واقعا دمتون گرم برای راهنمایی که کردید :oops:  :oops: (البته رفتم از سایتهای خارجی کمک گرفتم و یه خورده ام چیزهایی که خودم بلد بودم راش انداختم)

ولی بازم دمتون گرم همینه حداقل یه چیزی گفتید که باعث بشه خودم برم سراغ سایهای مرجع و پیداش کنم

بگید چجوری مشکاتونو حل کردید ما مبتدی ها هم متوجه بشیم :fekr: 

لینک ارسال

کاش می گفتی ما هم استفاده می کردیم از یادگیری ت.

لینک ارسال

چشم ما مثل بعضیا خسیس نیستیم بذارید کاملش کنم حتما براتون همینجا میذارم دوستای عزیز

لینک ارسال

شما خودتون میخایید برنامه بسازید یا ما براتون بسازیم؟یکم جستجو کنید تحقیق کنید

سایت توسعه یار برای ساخت عضویت و ورود کاربر هست میتونید از اون استفاده کنید

لینک ارسال

شما خودتون میخایید برنامه بسازید یا ما براتون بسازیم؟یکم جستجو کنید تحقیق کنید

سایت توسعه یار برای ساخت عضویت و ورود کاربر هست میتونید از اون استفاده کنید

نخیر دوست عزیز در اصل من بخش عضویت و ورود رو درست کردم فقط مشکل دارم تو بخش داشبوردش که نشون نمیده من خواستم ببینم کسی هست کاملشو بهم بده که با هم مچ باشن وگرنه شما اگه امکانش هست بگید من چطور مشکل داشبوردمو حلش کنم اگه ام هزینه داره پرداخت میکنم انتظار ندارم کسی رایگان کار کنه برام اگه ام دوستانه کمکم کردید که بازم ایول به مرامتون وگرنه هزینه داشته باشه رو چشمم تقدیم میکنم فداتشم

لینک ارسال

چشم ما مثل بعضیا خسیس نیستیم بذارید کاملش کنم حتما براتون همینجا میذارم دوستای عزیز

:oops:

ممنون میشم :cheshmak:

لینک ارسال

داداش گلم من برنامم عضویت و ورود داره (ینی طراحی کردم براش) فقط قسمت منوی کاربری یا داشبورد سمت کلاینت میخوام براش بسازم که اطلاعات کاربری مثل اسم کاربری و .. به همراه عکس کاربر یا آواتار مخصوص کاربر داشته باشه ینی وقتی کاربر ورود کرد به برنامه( منظورم لاگین کردنه) این صفحه داشبور توی منو یا صفحش اضافه بشه البته بابت این راهنمایین ممنونم 

لینک ارسال

داداش گلم دمت گرم خوبه ولی من در اصل صفحه عضویت و ورود رو طراحی کردم فقط منظورم اینه که مثل برنامه دیوار(اینو فقط به عنوان مثال گفتم) وقتی کاربر وارد برنامه میشه به عنوان میهمان هستش ولی به محض اینکه لاگین میکنه پروفایل یا یه صفحه داشبورد براش اضافه میشه توی برنامه که مثلا آگهی های ثبت شده از طرف اون توی برنامه علاقه مندی هایی که خودش انتخاب کرده یا اطلاعات کاربریش (مثل نام و شهر و چیزای دیگه) و....... به این داشبورد اضافه میشه که زمان ثبت نام خودش وارد کرده و وقتی آگهی  به برنامه اضافه میکنه میتونه از طریق برنامه رجوع کنه و ببینه که چی اضافه کردهو......... منظور من اینه حالا اگه میتونید کمکم کنید لطفا!!

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...