mahdig502 27 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام بالاخره به انجمن برگشتم سه تا سوال دارم اساتید محترم که سوال دوم مهم تر برام 1_ چه فونتی برای متن مطالعه خوب؟(فونت آزاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام بالاخره به انجمن برگشتم سه تا سوال دارم اساتید محترم که سوال دوم مهم تر برام 1_ چه فونتی برای متن مطالعه خوب؟(فونت آزاد) 2_چیکار کنم اندازه متن توی گوشی های مختلف به تناسب باش (درست مث ویو ها ک توی اسکریپت دیزاینر مینویسیمشون) 3_یک پروگرس زیبا و متریال نیاز دارم لطفا اگه سراغ دارید لینک بدید با سلام شما ابتدا با استفاده از کد زیر اندازه فیزیکی دستکاهتون رو بگیرین (به اینج میده مثلا 4و4.7 یا مثلا5.2 دیگه بستگی به اندازه گوشی داره ) Dim lay As LayoutValues Dim a As Float lay=GetDeviceLayoutValues a=lay.ApproximateScreenSize بعدش اندازه فونتتون رو یه نسبتی از a بدید اینطور تو همه دستگاه ها به نسبت نشون میده Label1.TextSize=3*a اینجوری تو دستگاه های 7 اینچی اندازه قلم میشه 21 تو دستگاه های 4 اینچی میشه 12 و این نسبت حفظ میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام B nazanin لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ تو برخی از گوشی های سامسونگ تو این روش برای متن روی دکمه ها ایراد پیدا میشه و درست نمایش داده نمیشه البته این مشکل در نوشته روی باتن وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ تو برخی از گوشی های سامسونگ تو این روش برای متن روی دکمه ها ایراد پیدا میشه و درست نمایش داده نمیشه البته این مشکل در نوشته روی باتن وجود داره برای پنل مشکل نداره؟من یه لیبل دارم روی یک پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ فکر نمی کنم مشکل داشته باشه. من با کدی که استاد بیات در قسمت Code Snippets رو امتحان کردم درست جواب می ده. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdig502 27
سلام بالاخره به انجمن برگشتم
سه تا سوال دارم اساتید محترم
که سوال دوم مهم تر برام
1_ چه فونتی برای متن مطالعه خوب؟(فونت آزاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.