ali777795 11 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام و درود خدمت دوستان بچه ها می دونید که برنامه که می سازین اون بالا می نویسه اکتیویتی من می خوام مثل همه برنامه ها اسم برنامم یا هر چیزی که دلم می خواد نوشته بشه نه بنویسه اکتیویتی عکس زیرو ببینید نوشته بالاش اکتیویتی چجوری تغییرش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام لطفا پست رو انتقال بدید به بخش بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام لطفا پست رو انتقال بدید به بخش بیسیک سلام ممنون به خاطر حس مسئولیتت دلاور زیر هر پست یا تاپیکی دیدی مورد داره ، نوشته گزارش بزنی ، همه میبینیم و ردیف میکنیم منتقل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
با سلام و درود خدمت دوستان
بچه ها می دونید که برنامه که می سازین اون بالا می نویسه اکتیویتی من می خوام مثل همه برنامه ها اسم برنامم یا هر چیزی که دلم می خواد نوشته بشه نه بنویسه اکتیویتی عکس زیرو ببینید نوشته بالاش اکتیویتی چجوری تغییرش بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.