ali777795 11 ارسال شده در 19 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2016 با سلام و درود خدمت دوستان بچه ها می دونید که برنامه که می سازین اون بالا می نویسه اکتیویتی من می خوام مثل همه برنامه ها اسم برنامم یا هر چیزی که دلم می خواد نوشته بشه نه بنویسه اکتیویتی عکس زیرو ببینید نوشته بالاش اکتیویتی چجوری تغییرش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2016 سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام لطفا پست رو انتقال بدید به بخش بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام لطفا پست رو انتقال بدید به بخش بیسیک سلام ممنون به خاطر حس مسئولیتت دلاور زیر هر پست یا تاپیکی دیدی مورد داره ، نوشته گزارش بزنی ، همه میبینیم و ردیف میکنیم منتقل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
با سلام و درود خدمت دوستان
بچه ها می دونید که برنامه که می سازین اون بالا می نویسه اکتیویتی من می خوام مثل همه برنامه ها اسم برنامم یا هر چیزی که دلم می خواد نوشته بشه نه بنویسه اکتیویتی عکس زیرو ببینید نوشته بالاش اکتیویتی چجوری تغییرش بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.