ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان من با استفاده از کتابخانه XmlSax اطلاعات رو از خبر خوان میگیرم و با مولتی پنل نشون میدم و من داخل مولتی پنل یک باتن دارم که میخوام وقتی روش کلیک شد بیاد و لینک اون خبر رو باز کنه مشکلم همینجاس که نمی تونم این کارو بکنم لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ درود خب لینک خبر به به صورت Tag به Button نسبت بدید و از طریق Sender باهاش در ارتباط باشید آموزش Tag و Sender مولتی پنل رو دیدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اره دیدم و از روی اون عمل کردم ولی باز اخرین لینک خبر رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اگر توی حلقه به درستی عمل کرده باشید غیر ممکن هست که تمامی لینک ها آخرین لینک خبر رو بدن ! کد حلقه رو قرار بدید بررسی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ Sub lo_EndElement (Uri As String, Name As String, Text As StringBuilder) If Name = "title" Then title = Text.ToString Else If Name = "link" Then link = Text.ToString Else If Name = "description" Then description = Text.ToString Else If Name = "pubDate" Then End If time = Text.ToString If Name = "item" Then Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x - 2dip,100%y - 2dip) stop = stop + 40%Y p.LoadLayout("multipanelkhbar") Button1.Tag = link Label1.Text = a & " . " & title & " : " & CRLF & CRLF & description Label1.Height = u.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) Label2.Text = time a = a + 1 ScrollView1.Panel.Height = stop End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Dim ad As Button ad = Sender Dim m As PhoneIntents StartActivity(m.OpenBrowser(Button1.Tag)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ لطفا پستتون رو ویرایش کنید و کدهاتون رو داخل تگ کد قرار بدید همچین شکلی داره: <> روش کلیک کنید و کدهاتون رو اونجا قرار بدید و اوکی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ میشه کد حلقه را قرار دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ میشه کد حلقه را قرار دهید توی همون آموزش Tag و Sender اگر دقت کرده باشید ما از حلقه For استفاده کردیم شما هم باید همانند همون استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ من اون کد رو به خاطر اینکه از دیتابیس اطلاعات رو دریافت کرده نمی تونم اینجا پیاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ ببینید کدی که اینجا قرار دادید به ظاهر کاملا درسته description ای که دریافت میکنید هم کاملا شبیه همدیگه هستند یا فقط این مشکل توی link وجود داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ همه چی درسته فقط تو link مشکل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ همه چی درسته فقط تو link مشکل دارم لینک rss رو میدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ لینک rss رو میدید ؟ بفرمایید http://yjc.ir/fa/rss/allnews لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLFAZLLOTFI 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ داداش چی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ABOLFAZLLOTFI 15
سلام خدمت دوستان من با استفاده از کتابخانه XmlSax اطلاعات رو از خبر خوان میگیرم و با مولتی پنل نشون میدم و من داخل مولتی پنل یک باتن دارم که میخوام وقتی روش کلیک شد بیاد و لینک اون خبر رو باز کنه
مشکلم همینجاس که نمی تونم این کارو بکنم
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.