این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ 48 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام استاد عه؟؟ دمت گرم داداش، وارپش کردی رفتا ایول خدایی ایول داری♥ 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ ایول داری 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ ایول دمت گرم...خیلی گلی 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سلام عالیست! می گم امکانش هست که کتابخانه خروجی رو به عنوان BitMap به ما بده؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ عالی امین جوون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ بهتر که به جای "ایول" " عالی " و ..... از گزینه پسندیدم استفاده کنید . 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون از همه سلام استاد عه؟؟ دمت گرم داداش، وارپش کردی رفتا ایول خدایی ایول داری ♥ آره دیگه :دی سلامعالیست!می گم امکانش هست که کتابخانه خروجی رو به عنوان BitMap به ما بده؟ توی این ورژن فعلا نه ، ایشالا ورژن بعدی 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام به نظر شما داخل گالری ویو آریا لیست ویو از کتابخانه picasso استفاده کنم یا glide؟ اگر کسی تجربه داره کدوم بهتره دانلود میکن و سرعت بیشتری داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ بدون شک glide یه سرو گردن بالاتر از picaso هست به خاطر خاصیت ریسایکلری که داره استفاده از منابع اندرویدش(مموری) خیلی کمتره من همیشه واسه کارای سنگین تو جاوا از این استفاده میکنم عالیه دست آقای شاهدی هم درد نکنه زحمت رپشو کشیدن استفاده کنین و لذت ببرین 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید.من یه مولتی پنل دارم که سطر و ... را از دیتابیس انلاین میگیره.برای عکس هاش هم نیاز دارم که با استفاده از لینکی در دیتابیس وجود داره ایمیج ویو ها عکس هاشون دانلود شه .برای هر ردیف هم عکسش فرق می کنه.ایا این کتابخونه قابلیت دانلود عکس رو داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید.من یه مولتی پنل دارم که سطر و ... را از دیتابیس انلاین میگیره.برای عکس هاش هم نیاز دارم که با استفاده از لینکی در دیتابیس وجود داره ایمیج ویو ها عکس هاشون دانلود شه .برای هر ردیف هم عکسش فرق می کنه.ایا این کتابخونه قابلیت دانلود عکس رو داره؟ سلام بله، با متد Initialize_String می تونید این کار رو انجام بدید: glide.initialize_String("http://s3.picofile.com/file/8229425726/aria_listview.jpg").Placeholder(PlaceHolderBitmap).Error(errorBitmap).FitCenter.IntoImageView(ImageView1) این نمونه در پست اول بود که آقای شاهدی قرار داده بودن. خودم هم امتحان کردم. موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام آیا ممکن fit کنم عکس رو؟با متد fitcenter کار کردم نشد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام یه سوال پیش اومد در مورد کتابخونه برام گفتم بپرسم کتابخونه GIF رو هم دانلود میکنه دیگه ؟ آخه من الان تست کردم و دانلود نکرد مثه اینکه ... _________________________________________ اشتباه از من بود دانلود کرد و نمایش داد قبلی حجمش بالا بوده ! :give_rose: :give_rose: ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ به نظر من با ariatask خیلی بهتره واسه دانلود تا این کتابخونه ها 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid1363 2 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سلام FitCenter و resize عمل نمیکنه لطفا قابلیت خروجی تو bitmap بهش اضافه کنید همچنین اگه امکان داره قابلیت کش و پاک کردن کش ممنون از آقای امین شاهدی عزیز نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI01 14 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون بابت این کتابخانه بسیار عالی یک سوال ؟ خروجی عکس رو که دانلود کرد میشه ریخت تو یک فولدر خاص ؟ یا حتما باید گذاشت تو ایمیج ویو و..؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون بابت این کتابخانه بسیار عالی یک سوال ؟ خروجی عکس رو که دانلود کرد میشه ریخت تو یک فولدر خاص ؟ یا حتما باید گذاشت تو ایمیج ویو و..؟ سلام ، یک ImageView از ریق کدنویسی تعریف کنید اما اون رو به اکتیویتی اضافه نکنید. بعد عکس رو بریزید داخل ImageView و در انتها عکس داخل ImageView که به صورت Bitmap برگردونده می شه رو ذخیره کنید. موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad 11 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلا لود Gif به چه صورت هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلا لود Gif به چه صورت هست؟ همونطور که آدرس رو میدین و تصویر معمولی لود میکنین بیاین آدرس فایل gif بدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.