سلام به همه عزیزان و اساتید انجمن برنامه ای رو طراحی کردم که قصد دارم با پرداخت درون برنامه به بازار عرضه کنم دیتابیس برنامه رو قصد دارم در سایت ( هاست ) قرار بردم به صورت یک فایل قابل دانلود مثلا با پسوند db کار بر که اومد و پرداخت درون برنامه رو انجام داد
یه پیام بیاد
لطفا منتظر نصب اطلاعات برنامه باشید
و بره به آدرسی که بهش دادم و دیتابیس رو دانلود کنه و در مسر نصب کنه و از ان استفاده کنه یا جای دیتابیس قبلی کپی کنه (( دیتابیس آزمایشی))
خوب از اونجایی که اولین برنامه آنلاین من هست دقیقا باید از چه آموزشی استفاده کنم و چه مطالبی رو مطالعه کنم ((با توجه به این که من در قسمت برنامه نویسی مشکل ندارم و فقط میخام یاد بگیرم چه طور دیتابیس رو روی سایت قرار بدم و چه طور به برنامه بگم بعد پرداخت که کد از طرف بازار یا مارکت برگشت بره و دیتا رو دانلود کنه ))
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید انجمن
برنامه ای رو طراحی کردم که قصد دارم با پرداخت درون برنامه به بازار عرضه کنم
دیتابیس برنامه رو قصد دارم در سایت ( هاست ) قرار بردم به صورت یک فایل قابل دانلود مثلا با پسوند db
کار بر که اومد و پرداخت درون برنامه رو انجام داد
یه پیام بیاد
لطفا منتظر نصب اطلاعات برنامه باشید
و بره به آدرسی که بهش دادم و دیتابیس رو دانلود کنه و در مسر نصب کنه و از ان استفاده کنه یا جای دیتابیس قبلی کپی کنه (( دیتابیس آزمایشی))
خوب از اونجایی که اولین برنامه آنلاین من هست
دقیقا باید از چه آموزشی استفاده کنم و چه مطالبی رو مطالعه کنم
((با توجه به این که من در قسمت برنامه نویسی مشکل ندارم و فقط میخام یاد بگیرم چه طور دیتابیس رو روی سایت قرار بدم و چه طور به برنامه بگم بعد پرداخت که کد از طرف بازار یا مارکت برگشت بره و دیتا رو دانلود کنه ))
ممنونم میشم با لینکی برای شروه من رو راهنمای کنید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.