a.memar1999 0 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ چطوری یه متن طولانی را در b4a بزاریم اگه میشه یه اموزش بزارید فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سوال شما خیلی کلی بود. اگه منظورتون از متن بلند واسه کتابه که خب از دیتابیس آفلاین استفاده کنید مشکلیم نداره. آموزشاشم هست تو انجمن سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.memar1999 0 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ من پیدا نکردم میشه لینکشا بدید من میخوام یه متن طولانی را بزارم در کتابم ولی نمیشه میخوام متنم خاصیت اسکرول ویو داشته باشه فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.memar1999 0 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ نمیشه بدون دیتابیس کاری کرد؟ فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ بالای انجمن یک علامت ذره بین هست روی کلیک کنید و عبارت: اموزش کار با دیتابیس را تایپ کنید و جست و جو کنید خواهید دید که بالای 15-20 تا تاپیک آموزشی در این مورد برای شما به نمایش در خواهند آمد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a.memar1999 0
چطوری یه متن طولانی را در b4a بزاریم اگه میشه یه اموزش بزارید
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.